Stiri de ultima ora

Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio au refuzat să joace cuplul gay din filmul „Brokeback Mountain“, premiat cu Oscar: „Nimeni nu a vrut să-l facă“ VIDEO

Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio au refuzat să joace cuplul gay din filmul „Brokeback Mountain“, premiat cu Oscar: „Nimeni nu a vrut să-l facă“ VIDEO
Monden
Regizorul Gus Van Sant (65 de ani) a dezvăluit într-un interviu că actorii Brad Pitt (54 de ani) şi Leonardo DiCaprio (43 de ani) au refuzat să joace în „Brokeback Mountain“, povestea de dragoste dintre doi bărbaţi care a fost premiată cu trei Oscaruri în 2006.

Van Sant, căruia i-a fost propus să regizeze filmul, şi-a amintit de lipsa de interes arătată de cei doi faţă de rolurile care au adus recunoaşterea internaţională lui Jake Gyllenhaal (37 de ani) şi Heath Ledger (28 de ani),  scrie News.ro.

„Nimeni nu a vrut să îl facă. Lucram la el şi simţeam că aveam nevoie de o distribuţie cu adevărat puternică, una faimoasă. Nu funcţiona. I-am întrebat pe Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Matt Damon şi Ryan Phillippe. Toţi au spus nu“, citează Variety.

Van Sant a mai afirmat că, după refuzul vedetelor, nu îi rămânea decât să distribuie necunoscuţi. „Nu eram pregătit. Nu sunt sigur de ce“.

Filmul „Brokeback Mountain“ a fost regizat, până la urmă, de Ang Lee, care a şi câştigat premiul Oscar pentru acest film, ce a adunat opt nominalizări la trofeele Academiei americane.

Printre nominalizări s-au numărat şi cele ale actorilor care au interpretat până la urmă rolurile celor doi bărbaţi care se îndrăgostesc, Jake Gyllenhaal şi Heath Ledger.

Cineastului a mai dezvăluit că i-a fost oferit de către unul dintre producătorii „Call Me By Your Name“ să regizeze lungmetrajul lansat anul trecut, însă acesta a revenit lui Luca Guadagnino. Filmul, care l-a încântat pe Van Sant, a fost bine primit de public şi premiat cu Oscar pentru „cel mai bun scenariu adaptat“.

Cel mai recent film al lui Van Sant, „Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot“, cu Joaquin Phoenix şi Jonah Hill, care a avut premiera la Berlinala de anul acesta, a fost lansat în cinematografe în luna aprilie.

În schimb, DiCaprio şi Pitt joacă abia anul acesta în premieră împreună într-un film, cel mai nou regizat de Quentin Tarantino, „Once Upon a Time in Hollywood“. Brad Pitt joacă rolul dublurii unui actor, interpretat de Leonardo DiCaprio, în acest film a cărui acţiune are pe fundal crimele săvârşite de secta lui Charles Manson. 

Bugetul filmul este estimat la 100 de milioane de dolari. Tarantino a dezvăluit că filmul va fi similar - ca stil şi plan al acţiunii - peliculei „Pulp Fiction” (1994).

Producţia Sony Pictures va fi lansată pe 26 iulie 2019, motivul fiind evitarea controversei ce ar putea fi iscată de lansarea filmului în ziua în care se împlinesc 50 de ani de la crimele comise de Charles Manson şi grupul său în Hollywood Hills, scrie Variety, citat de  News.ro. 

Leonardo Di Caprio a câştigt un premiu Oscar în 2016 pentru rolul din „The Revenant“, în timp ce Brad Pitt a fost nominalizat la Oscar pentru performanţa din „Moneyball“ şi „The Curious Case of Benjamin Button“. 

Quentin Tarantino, născut pe 27 martie 1963, a câştigat două premii Oscar, două Globuri de Aur, două premii BAFTA şi prestigiosul trofeu Palme d Or la Festivalul de la Cannes.  În noiembrie 2016, Quentin Tarantino a declarat că intenţionează să se retragă din activitate după ce va realiza cel de-al zecelea film al său
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus