Stiri de ultima ora

BLESTEMUL Hiroshima a lovit-o pe soția lui Gheorghe Turda? S-A ÎMBOLNĂVIT GRAV după ce a vizitat locul! DETALII CUTREMURĂTOARE

BLESTEMUL Hiroshima a lovit-o pe soția lui Gheorghe Turda? S-A ÎMBOLNĂVIT GRAV după ce a vizitat locul! DETALII CUTREMURĂTOARE
Monden
Soția sa Elisabeta, fostă balerină, a murit din cauza leucemiei, cu care fusese diagnosticată încă din 1987. 

Cu toate acestea, artistul dă vina pe vizita femeii la Hiroshima, locul unde americanii au detonat bomba atomică, în 1945.

IRINA LOGHIN ÎN STARE DE ŞOC! FUEGO A PĂŢIT-O! FANII SUNT DEVASTAŢI (GALERIE FOTO)

„În timpul unui turneu în Japonia, în 1987, soţiei mele, prim-balerină solistă a Ansamblului Rapsodia, i s-a declanşat o boală teribilă, leucemie cronică trombocitară. Acel turneu a fost extrem de solicitant, în 35 de zile am avut 32 de concerte şi foarte puţin timp de odihnă.

În urma vizitei la Hiroshima a apărut boala, probabil din pricina climei şi a radiaţiilor care au persistat încă din 1945, chiar şi astăzi fiind urmări ale bombei atomice. Din păcate, după o luptă de mai bine de 20 de ani, Dumnezeu nu a mai vrut s-o ţină lângă mine. După moartea soţiei a trebuit să-mi continuu drumul vieţii, deşi nu a fost deloc simplu.

DOAMNE, DUMNEZEULE ! BIETUL SILVIU PRIGOANĂ! DIN PĂCATE A PIERDUT LUPTA !

Și-a dorit să fie înmormântată la Câmpina, unde avem o casă. Îi plăcea foarte mult să stea acolo și să aibă grijă de flori și de gospodărie, așa că i-am respectat ultima dorință și am dus-o la Câmpina să se odihnească pe veci”,  a declarat Gheorghe Turda, citează playtech.ro.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus