Stiri de ultima ora

Black Friday şi în muzică. Care sunt ofertele şi de unde pot fi achiziţionate biletele

Black Friday şi în muzică. Care sunt ofertele şi de unde pot fi achiziţionate biletele
Monden
Pentru prima dată în România, o reţea de ticketing din România a pus în vânzare bilete la concerte, la preţ de Black Friday. Bon Jovi, The Cure, Electric Castle sunt pe lista spectacolelor aflate acum la promoţie.

Reţeaua de ticketing Entertix a scos la vânzare bilete la preţuri de Black Friday.

Biletele se pot achiziţiona de pe entertix.ro , iar doritorii pot să îşi aleagă concertele preferate la preţuri reduse. 

Pentru concertul Carla’s Dreams , cu disponibilitate în 25 noiembrie (Timişoara), 7 decembrie (Craiova), 8 decembrie (Galaţi), 11 decembrie (Iaşi), 17 decembrie (Braşov), 20 decembrie (Oradea), oferta Black Friday presupune o reducere de 30% la toate categoriile de preţ. 

Primele 300 de bilete achiziţionate au următoarele preţuri, în funcţie de locaţie: Cluj-Napoca - 100 de lei, Braşov - 120 de lei la Golden Circle şi 80 de lei la Normal Circle, iar la Craiova - 80 de lei.

Concertul Bon Jovi , din 21 iulie 2019, ora 15.00, din Piaţa Constituţiei, este cuprins, de asemenea, în oferta Black Friday, ce pune la dispoziţie discount de 50 de lei la Diamond Circle şi Golden Circle şi o reducere de 40 de lei la Normal Circle.

Oferta Black Friday pentru , din 22 iulie 2019, ora 15.00, din Piaţa Constituţiei cuprinde, în funcţie de categorie: Diamond Circle (390 de lei preţ întreg) - 300 de lei cu oferta Black Friday, Golden Circle (280 de lei preţ întreg) - 210 lei cu oferta Black Friday şi GA/Standing (220 de lei preţ întreg) – 170 de lei cu oferta Black Friday. 

Pentru unul dintre cele mai iubite festivaluri de muzică din România, „Electric Castle“ , ce va avea loc la Cluj, între 17-21 iulie 2019, de Black Friday, două persoane plătesc pentru pachetul premium doar 1499 lei. 

Entertix are o experienţă de peste 30 de ani în ticketing şi live entertainment. Are în istoric unele dintre cele mai mari festivaluri din România, concerte în Piaţa Constituţiei sau pe stadioane, spectacole în Sala Palatului sau Sala Polivalentă Cluj, competiţii sportive de prim rang şi evenimente culturale cu renume internaţional. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus