Stiri de ultima ora

Bilete epuizate la proiecţia din deschiderea American Independent Film Festival în prezenţa lui Sebastian Stan

Bilete epuizate la proiecţia din
deschiderea 

American Independent Film Festival în
prezenţa lui Sebastian Stan
Monden
Interes uriaş pentru întâlnirea cu actorul de origine română Sebastian Stan: biletele pentru proiecţia filmului „I, Tonya”, din data de 27 aprilie, în deschiderea American Independent Film Festival, au fost epuizate în 24 de ore.

Actorul a transmis un mesaj special publicului din România, prin care şi-a exprimat nerăbdarea de a reveni în ţara natală, şi de a se întâlni cu publicul festivalului: „Vă invit să vedeţi ultimul meu film, “I, Tonya” ... şi pentru că mă întorc acasă după 13 ani, vă invit să mai staţi după film, dacă aveţi chef, să mai vorbim puţin”, a spus Sebastian Stan.

Vestea bună pentru fani este că vor mai avea alte două ocazii de a se întâlni cu Sebastian Stan şi de a viziona filmul  „I, Tonya”, pe 28 aprilie, în cadrul unui eveniment special, şi, respectiv, 30 aprilie, la o proiecţie a filmului introdusă de actor.

Pe 28 aprilie, de la ora 18:00 la Cinema PRO, în cadrul unui eveniment caritabil, proiecţia filmului „I, Tonya” va fi urmată de un Open Talk al lui Sebastian Stan alături de un invitat supriză iar la final va avea loc un dialog cu publicul. Încasările vor fi donate programului de voluntariat Our Big Day Out iniţiat în anul 2005, care vizează copii din centre de plasament, vârstnici care trăiesc în aziluri de bătrâni sau instituţii medico-sociale şi familii care trăiesc în sărăcie severă sau în comunităţi marginalizate, cauză pe care Sebastian Stan o sprijină în România. Biletele la acest eveniment vor fi disponibile pe Eventbook.ro începând de joi, 29 martie, de la ora 10:00 şi vor avea un preţ special de 100 lei.

Cea de-a treila întâlnire va avea loc pe 30 aprilie, de la ora 20:30, la Cinema PRO. Sebastian Stan va participa la începutul proiecţiei, introducând filmul pentru public. Biletele sunt disponibile pe eventbook.ro.

Prima ediţie a American Independent Film Festival a avut loc în septembrie 2017 şi i-a avut ca invitaţi speciali pe actorii Ethan Hawke, Joaquin Phoenix şi John C. Reilly. Regizorul Barry Jenkins, câştigătorul Oscarului pentru Cel mai bun film în 2017, a deschis festivalul printr-un Q&A în direct prin Skype, la finalul proiecţiei filmului „Moonlight”.

Pornind de la tradiţia marilor filme narative americane, festivalul aduce în România o selecţie de producţii independente recente, premiate sau prezentate în circuitul marilor festivaluri nord americane precum Sundance, New York, Tribeca sau Telluride. A doua ediţie a American Independent Film Festival are loc în perioada 27 aprilie – 3 mai 2018, la Cinema PRO şi Cinema Muzeul Ţăranului din Bucureşti.

Primele bilete disponibile includ şi proiecţiile în premieră pe marele ecran din România a celui mai recent film semnat de Woody Allen, comedia „Wonder Wheel” cu Justin Timberlake, Kate Winslet şi Juno Temple (29 aprilie, ora 20:30, la CinemaPRO) şi „Lucky” de John Carroll Lynch, o scrisoarea de dragoste dedicată carierei şi vieţii actorului Harry Dean Stanton („Paris, Texas”, 1984), în distribuţia căruia îl regăsim şi pe reputatul regizor David Lynch (28 aprilie, ora 20:30,la Cinema Muzeul Ţăranului).

Biletele pot fi achiziţionate pe Eventbook.ro şi în reţeaua Eventbook.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus