Stiri de ultima ora

Beyonce, vedeta NBA All-Star Game

Beyonce, vedeta NBA All-Star Game
Monden
Vedeta pop americană Beyonce a asistat weekendul trecut împreună cu soțul său, Jay Z, și fiica lor Blue Ivy Carter, în vârstă de 5 ani, la celebrul NBA All-Star Game, relatează online ziarul spaniol ABC.

Numeroși cântăreți și actori s-au aflat printre spectatorii care au umplut până la refuz sala Smoothie King Center din New Orleans duminică pentru a asista la această partidă. Printre aceste vedete s-au numărat John Legend, Ronaldinho, Daveed Diggs, Jon Batiste, Spike Lee, Anthony Anderson și mai ales Beyonce venită în compania soțului său, Jay Z, și a fiicei lor, Blue Ivy.

Vedeta pop a fost ținta majorității flash-urilor mai ales după ce a anunțat că este din nou însărcinată. Diva americană a venit îmbrăcată într-un tricou care îi reliefa burtica și o pereche de jenși deșirați. Cântăreața care este însărcinată cu gemeni purta pe deasupra un kimono din mătase cu imprimeu tigru a casei Gucci, o creație ce face parte din colecția primăvară 2017 a firmei.

Fiica divei a fost de asemenea obiectul atenției mascotei echipei de baschet, pelicanul Carter. Mama Beyonce a dorit să imortalizeze momentul făcând poze și filmulețe cu mobilul, în timp ce Blue Ivy se juca cu mascota de la care a primit un tricou de baschet.

Feb 1, 2017 at 10:39am PST

"Ne-ar plăcea să împărtășim acest moment de dragoste și fericire. Am fost binecuvântați de două ori", este mesajul postat de artista de 35 de ani pe contul său de Instagram , în care anunța că este însărcinată cu gemeni și își afișa burtica.

Articole similare :
comments powered by Disqus