Stiri de ultima ora

Bernardo Bertolucci, despre regizorul filmului „All the Money in the World“: Ar trebui să îi fie ruşine pentru că l-a înlocuit pe Kevin Spacey FOTO

Bernardo Bertolucci, despre regizorul filmului „All the Money in the World“: Ar trebui să îi fie ruşine pentru că l-a înlocuit pe Kevin Spacey FOTO
Monden
Regizorul italian Bernardo Bertolucci (77 de ani) a declarat că cineastului britanic Ridley Scott (80 de ani) ar trebui să îi fie ruşine pentru că l-a înlocuit pe Kevin Spacey în filmul „All the Money in the World“ şi că este dornic să lucreze cu actorul.

În timpul premierei versiunii restaurate a lungmetrajului „Ultimul tango la Paris/ Ultimo tango a Parigi” (1972), care a avut loc la Bari International Film Festival, Bertolucci l-a criticat pe Scott pentru că a renunţat la Spacey după ce actorul a fost acuzat de mai mulţi bărbaţi de hărţuire sexuală, potrivit News.ro. 

Regizorul italian a spus că, în momentul în care a aflat că Scott a fost de acord să şteargă toate scenele filmate de Kevin Spacey, prima lui reacţie a fost să îi scrie editorului Pietro Scalia, colaborator obişnuit al britanicului, „să îi spună lui Scott că ar trebui să îi fie ruşine”. În plus, el este de părere că Scott a cedat presiunii.

„Apoi, imediat, am vrut să fac un film cu Spacey”, a spus Bertolucci în aplauzele publicului. Regizorul în vârstă de 77 de ani a menţionat că este complet de acord cu mişcarea #MeToo, pe care a lăudat-o pentru că a dus la conştientizarea privind violenţa împotriva femeilor.

Bernardo Berolucci FOTO The Telegraph 

Filmul „All the Money in the World” a fost marcat de scandalul sexual început în luna octombrie 2017 la Hollywood. Cu filmările finalizate, Sony a fost nevoită să renunţe la premiera stabilită să aibă loc la AFI Fest, iar Ridley Scott a luat o decizie fără precedent - să refilmeze cu Christopher Plummer scenele în care apărea Kevin Spacey. Pentru rolul său, Plummer a primit şi o nominalizare la premiile Oscar.

Articole similare :
comments powered by Disqus