Stiri de ultima ora

Bebeluşul Ducesei Meghan a înregistrat un record impresionant, cu mult peste George şi Charlotte

Bebeluşul Ducesei Meghan a înregistrat un record impresionant, cu mult peste George şi Charlotte
Monden
Ducesa de Soussex Meghan Markle (37 de ani) şi Prinţul Harry (34 de ani) vor deveni părinţi pentru prima dată în doar câteva luni, iar copilul acestora a înregistrat deja un record impresionant.

Bebeluşul Prinţului Harry şi al Ducesei Meghan, care urmează să vină pe lume în jurul lunii aprilie, a declanşat o mulţime de pariuri referitoare la data naşterii, sexul şi numele bebeluşului de Soussex, potrivit Mirror . 

Datorită pariurilor create în jurul noului copil din familia regală, primul al Ducilor de Soussex, site-ul de pariuri bookmakers.tv a dezvăluit că este vorba de încasări de mai mult de 10 milioane de dolari. 

Acest lucru este cu mult mai mult decât pariul de 3,8 milioane de dolari pe Prinţul George sau pe Prinţesa Charlotte.

Purtătorul de cuvânt al companiei Philip Trampe a declarat: „Popularitatea ducilor Meghan şi Harry este în afara graficelor, iar veştile despre ei trimit publicul într-o frenezie de pariuri de proporţii epice. Fanii sunt atât de dornici să speculeze referitor la fiecare aspect al bebeluşului, iar milioane dintre ei pariază pe numele, data venirii pe lume şi sexul acestuia, printre multe alte predicţii“.

„Până în prezent, nunta lui Harry cu Meghan a fost evenimentul regal care a atras cel mai mare număr de pariuri. Cu toate acestea, copilul nenăscut al cuplului atrage deja mai mult decât dublul acestei sume în pariuri deja“, mai spune acesta.

Cei care şi-au pus banii pe cum se va numi copilul regal, Diana a câştigat aproape 15% din toate pariurile.

Deşi familia regală britanică nu comunică niciodată sexul şi data exactă a naşterii bebeluşilor, se pare că Ducesa de Sussex nu a ţinut cont de această regulă. Aşadar, naşterea primului copil al Prinţului Harry şi al soţiei sale este aşteptată la sfârşitul lunii aprilie sau la începutul lunii mai, potrivit confidenţelor făcute de Meghan Markle, scrie AFP, citată de News.ro.

(nord-vestul Angliei), Meghan şi Harry au petrecut 40 de minute salutând publicul venit să-i primească şi au răspuns unor întrebări privind naşterea „bebeluşului regal“, unul dintre cele mai aşteptate evenimente din Marea Britanie. 

Ducele şi Ducesa de Sussex, care s-au căsătorit în mai 2018, nu par să îşi dorească să afle sexul copilului înainte de naştere. „Am întrebat-o dacă este fată sau băiat şi mi-a răspuns că nu ştie şi că şi-au dorit să fie o surpriză“, a mărturisit Kitty Dudley, o fetiţă în vârstă de 9 ani, tot pentru AP. 

În schimb, casele de pariuri dau ca sigură o fetiţă, în timp ce există şi numeroase speculaţii că ducii ar putea avea gemeni, în mare parte datorită burticii de gravidă foarte proeminentă. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus