Stiri de ultima ora

Bacalaureat 2020. Ce notă a luat Selly la Bac |

Bacalaureat 2020. Ce notă a luat Selly la Bac |
Monden
Anul acesta, am avut parte de un examen de Bacalaureat atipic. În premieră, se vor organiza două sesiuni pentru ca absolvenții care s-au aflat în imposibilitatea de a susține „examenul maturității” în prima sesiune din cauză că s-au aflat în carantină ori izolare la domiciliu, au avut probleme de sănătate sau au avut temperatura de peste 37,3 grade să poată susține probele. De asemenea, notele vor fi anonimizate, lucru care nu s-a mai petrecut până acum. Cu toate acestea, Selly și-a asigurat de luni fanii că le va dezvălui atât notele sale de la Bacalaureat, cât și pe ale iubitei lui, Smaranda.

Ce note a luat Selly la Bacalaureat

Selly, pe numele lui real Andrei Șelaru, și-a informat încă de ieri, 29 iunie, că le va dezvălui rezultatele sale la Bacalaureat. De asemenea, i-a asigurat că va face publice și notele iubitei sale, Smaranda Știrbu.

„Mâine se afișează rezultatele de la BAC. Stați geană la mine pe story. O să vă pun codul cum se afișaeză. Nu știu dacă la ora 12 sau la ora 1 ziua se vor afișa, dar stați geană pe story pentru că veți vedea ce note ia fratele vostru la BAC și veți vedea și Smara ce notă a luat. Vedeți că altfel nu aveți cum să vedeți pentru că sunt anonime toate”, le-a spus acesta, prin intermediul unui Insta Story , fanilor lui.

Așa cum a promis, Selly a împărtășit notele sale cu internauții.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus