Stiri de ultima ora

Au făcut AMOR pe platoul de filmare! DEZVĂLUIRI BOMBĂ ÎN PRESA ROMÂNEASCĂ (FOTO)

Au făcut AMOR pe platoul de filmare! DEZVĂLUIRI BOMBĂ ÎN PRESA ROMÂNEASCĂ (FOTO)
Monden
Trădat și nervos, la ieșirea din casă Andy a spus tuturor că el și Roxana și-ar fi consumat idila chiar în casa „Puterea Dragostei”.

„A existat și o relație fizică între noi, și nu doar o singură dată! A fost frumos, dar nu suficient pentru a putea să se consolideze o idilă, în care unul dintre noi voia atenție din partea tuturor, și știți bine la cine mă refer”, a spus Andy Adetu.

De altfel, None, unul dintre concurenții eliminați, aparent prieten bun cu Andy, a devoalat toate intențiile lui Andy atunci când a aflat că Roxana joacă și la alte capete.

„Eu am să spun adevărul! Să nu se supere pe mine, este prietenul meu, dar după ce a văzut că Roxana nu era ceea ce își dorește el, și se comporta dual, mi-a zis. ”Frate, mai stau așa în relație și apoi văd eu, poate mai intră în casă o fată care să îmi placă mie cu adevărat! Dacă nu…”, acestea au fost cuvintele lui și, sincer, l-am înțeles. Andy este un tip inteligent, trecut prin viață și prin golăniile astea ale vieții și a simțit că Roxana nu este ce îi trebuie lui în aceste momente”, a spus None.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus