Stiri de ultima ora

ASTA E PREA DE TOT! Ce PENSIE primește LUNAR Maria Dragomiroiu! Elena Merișoreanu o CONTRAZICE

ASTA E PREA DE TOT! Ce PENSIE primește LUNAR Maria Dragomiroiu! Elena Merișoreanu o CONTRAZICE
Monden
Maria Dragomiroiu a împlinit 64 de ani în urmă cu câteva zile și, de câteva săptămâni, ea a ieșit oficial la pensie. De curând, îndrăgita artistă de muzică populară a dezvăluit în cadrul unui interviu câți bani primește lunar, după ce s-a pensionat. 

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! DIN PĂCATE, MIHAI CONSTANTINESCU... MEDICUL MONICA POP TOCMAI A CONFIRMAT ANUNȚUL TRIST (GALERIE FOTO)

“Am ieşit la pensie de o lună şi după 40 de ani de muncă, am 1.200 de lei. Cum aş putea trăi?! Nu pot renunța la cântat, depind de el din punct de vedere financiar. Am nevoie să trăiesc, totul trece prin stomac. Nu suntem plătiți ca artiștii din afară care își permit să se retragă la un moment dat”, a declarat interpreta la o emisiune TV.

Mărturisirile Mariei Dragomiroiu în legătură cu pensia sa au nemulțumit-o pe Elena Merișoreanu, care a lansat critici acide la adresa acesteia. Cu șase ani mai mare decât artista originară din județul Vâlcea, vedeta a spus că ea primește lunar peste 2.000 de lei.

“Maria Dragomiroiu este o cântăreață de excepție. Dar nu poți să spui că ai pensie mică dacă nu ai fost angajată la un ansamblu. Eu de la 16 ani am fost angajată. Nu știu ca ea să fie angajată la vreun ansamblu în București. Eu am peste 30 de ani de muncă la «Rapsodia Română». Noi aveam turnee grele. Când ieșeam de pe scenă, ieșeam cu brumă la gură. Nu trebuie să ne văităm, că nu e cazul”, a afirmat Elena Merișoreanu în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.  
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus