Stiri de ultima ora

Ashton Kutcher a dezvăluit că după divorţul de Demi Moore s-a retras în munţi şi nu a mâncat nimic timp de şapte zile: „Aveam halucinaţii“

Ashton Kutcher a dezvăluit că după divorţul de Demi Moore s-a retras în munţi şi nu a mâncat nimic timp de şapte zile: „Aveam halucinaţii“
Monden
Actorul american Ashton Kutcher (40 de ani) a dezvăluit că în 2013, după divorţul de actriţa americană Demi Moore (55 de ani), s-a retras timp de şapte zile în munţi consumând doar apă şi ceai.

Ashton Kutcher şi Demi Moore s-au căsătorit în 2005, când el avea 27 de ani, iar ea 42, şi s-au despărţit şase ani mai târziu, însă divorţul s-a finalizat în 2013. 

Într-un interviu acordat prietenului său Dax Shepard, Ashton Kutcher a dezvăluit că separarea de soţia sa a reprezentat un punct de cotitură în viaţa lui şi chiar l-a făcut să apeleze la o metodă extremă pentru a se redescoperi. 

„Imediat după divorţ, am mers în munţi pentru a petrece o săptămână în singurătate. Am fost în Big Sky, în Montana, şi nu am mâncat nimic timp de şapte zile – doar apă şi ceai. Am lăsat acasă laptopul, telefonul, totul. Am fost acolo de unul singur, nu voiam să vorbesc cu nimeni. Am avut la mine doar un carneţel, un pix, apă şi ceai timp de o săptămână“, a povestit actorul citat de revista People . 

Kutcher a mărturisit că izolarea a fost minunată, chiar dacă lipsa mâncării i-a provocat halucinaţii: „Am început să am halucinaţii după a doua zi, ceea ce a fost fantastic. Am făcut tai chi cu energia mea.“

Actorul şi-a petrecut cele şapte zile făcând o introspecţie privind relaţiile amoroase pe care le-a avut şi chiar le-a trimis scrisori fostelor partenere de viaţă. „Am aşternut pe hârtie gânduri despre fiecare relaţie după care am simţit că port pică sau am resentimente şi apoi am redactat o scrisoare pentru fiecare fostă iubită şi în cea de-a şaptea zi le-am trimis pe toate“, a mai declarat Kutcher. 

Starul nu a oferit detalii despre reacţiile stârnite de scrisorile sale, însă a precizat că experienţa a fost una extraordinară, spirituală. 

Când şi-au anunţat divorţul, Ashton Kutcher şi Demi Moore au oferit declaraţii separate. „Voi preţui mereu timpul petrecut cu Demi. Căsătoria este unul dintre cele mai dificile lucruri din lume şi, din păcate, uneori eşuează“, a declarat la momentul respectiv Kutcher, în timp ce fosta sa soţie a explicat: „Cu o mare tristeţe vă anunţ că am decis să pun capăt căsniciei cu Ashton. Ca femeie, ca mamă şi ca soţie există anumite valori şi jurăminte care sunt sacre pentru mine, motiv pentru care am ales să merg mai departe cu viaţa mea.“

În 2015, după o relaţie de trei ani, Ashton Kutcher s-a căsătorit cu actriţa Mila Kunis (35 de ani), alături de care are doi copii – o fetiţă în vârstă de trei ani şi un băieţel de un an. 

Demi Moore a mai fost căsătorită cu muzicianul Freddy Moore (1980-1984) şi cu actorul Bruce Willis (1987- 1988), alături de care are trei fiice. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus