Stiri de ultima ora

Are 37 de ani, o carieră de succes în showbiz și un corp de invidiat: Nu am silicoane nicăieri, dar mi-am operat nasul de 5 ori - FOTO și VIDEO INCEDIAR cu VEDETA ZILEI

Are 37 de ani, o carieră de succes în showbiz și un corp de invidiat:  Nu am silicoane nicăieri, dar mi-am operat nasul de 5 ori  - FOTO și VIDEO INCEDIAR cu VEDETA ZILEI
Monden
A împlinit 37 de ani, dar nu-i dai mai mult de 30, e talentată, sexy și cu o carieră de invidiat.

Lora, căci despre ea este vorba, este sărbătorita zilei.

Vedeta se declară extrem de mulțumită de persioada pe care o traversează. Lora spune că își iubește corpul mai mult ca la 20 de ani.

VEZI AICI ULTIMELE IMAGINI (GALERIE FOTO)

"Nu am silicoane nicăieri pentru că am auzit lucrul acesta despre mine și mă cam deranjează. Mama m-a înzestrat cu un corp de care sunt mândră și pe care iubitul meu îl iubește și atunci o femeie care e iubită de bărbatul din viața ei și este considerată sexy și frumoasă se simte bine. Am o reconstrucție nazală după alte patru încercări eșuate, dar a ținut foarte mult de ceea ce mi s-a întâmplat de am ajuns în stadiul acesta", a declarat Lora pentru revista  "Viva" . 

Lora a debutat în 2004 la  „Star Factory”, de la Prima TV. A cântat ulterior în trupa Wassabi coordonată de compozitorul Marius Moga. La 1 aprilie 2009, Lora a părăsit trupa şi a început cariera solo.

Lora la debutul pe scena showbiz-ului

Lora a fost căsătorită cu actorul Dan Badea, de care a divorțaty la doi ani după ce au spus “DA”. Ea se iubește în prezent cu Ionuț Ghenu.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus