Stiri de ultima ora

Anunțul ȘOC făcut de Pavel Bartoș: Din păcate, acum totul SE CONFIRMĂ...

Anunțul ȘOC făcut de Pavel Bartoș: Din păcate, acum totul SE CONFIRMĂ...
Monden
Pavel Bartoș este unul din cei mai cunoscuți prezentatori din România, fiind gazda emisiunilor "Vocea României" și "Românii au talent" de la Pro TV, dar puțini știu că acesta nu se limitează la cariera din teleleviziune.

El este actor de teatru și a apărut în mai multe filme.

Bartoș este căsătorit și este tatăl a trei fete. Absolvent al Universității Babeș-Bolyai din Cluj, actorul lucrează în prezent la Teatrul Odeon.

Iată câteva lucruri pe care puțini le știu despre celebrul prezentator, inventariate de perfecte.ro .

Pavel a debutat in televiziune în anul 2003.

"A fost mai demult, in primul serial de televiziune, “Casatorie de proba”, in care jucam foarte mult cu Alexandru Papadopol. Cred ca aceea a fost scoala mea in televiziune. Am invatat cum sa stau in fata camerei, cum sa ma simt bine in fata ei", a spus Pavel Bartoș.

Acesta și-a descoperit pasiunea pentru teatru în adolescență, la 16 ani.

“Cred ca pasiunea mi-am descoperit-o pe la 15-16 ani, cand am început sa constientizez, de fapt, ce-i cu mine, ce pot sa fac si cam care este drumul pe care vreau sa-l urmez.  La un moment dat ma gandeam sa dau la Regie, dar mi-am dat seama ca sunt o persoana mult prea activa pentru un regizor. Cam asa a debutat iubirea si intalnirea mea cu teatrul. Si, bineinteles, adoram spectacolele de la Miercurea Ciuc (eu fiind de acolo) care veneau o data la o luna, doua sau chiar trei luni, veneau destul de rar spectacole în limba romana, iar cand veneau, cred ca daca erau in trei reprezentatii, le vedeam pe toate", a mărturisit Pavel Bartoș.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus