Stiri de ultima ora

Antena 1 a făcut anunțul: Mihai Benedac a izbucnit în hohote de plâns!

Antena 1 a făcut anunțul: Mihai Benedac a izbucnit în hohote de plâns!
Monden
„Mă numesc Lavinia Florea, am 16 ani şi am emoţii… nu ştiu ce să zic. Sunt adoptată de la 6 ani şi sunt conştientă de faptul ăsta şi nu m-a deranjat până la 14 ani. Nu ştiu de ce, simt o chestie ciudată. Că toată lumea are părintele lui, iar eu nu-l am, ştiţi? Înainte am fost la casa de copii. La 4 ani am fost conştientă de asta. Şi de la 4 la 6 ani am fost la nişte asistenţi maternali groaznici... Simţeam că nu am fost băgată în seamă. Eram pusă la colţ... Alţi copii erau afară, iar eu eram înăuntru... Şi de acolo, femeia aceea care m-a făcut pe mine a semnat că pot fi adoptată de o persoană, şi atunci mama a venit şi m-a luat. Şi de atunci, ea e mama mea“, a povestit concurenta.  

INCENDIAR! CRISTIAN POMOHACI E GRAV BOLNAV?! A RECUNOSCUT TOT PE PATUL DE SUFERINȚ Ă! E DE NERECUNOSCUT

Toţi membri juriului au fost impresionaţi, atât de vocea, cât şi de dramele tinerei, dar de departe, cel mai atins de acestea a fost Mihai Bendeac .

„A venit bunică-miu la «iUmor» şi credeam că o să plâng de o să rup, dar n-am făcut-o. Îl iubesc pe bunică-miu de înnebunesc. În mod normal aş fi plâns în ultimul hal la faza aia. Dar nu, am un blocaj cu chestia asta. Am plâns acasă de-am rupt, după aceea. Şi întotdeauna am avut blocajul ăsta. Dar acum, nu ştiu ce s-a întâmplat. Pur şi simplu, după 10 ani… copilul ăsta a făcut el ceva şi a dărâmat un zid“, a povestit Bendeac. 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus