Stiri de ultima ora

Antena 1 a făcut ANUNȚUL: Mihai Bendeac a izbucnit în HOHOTE DE PLÂNS!

Antena 1 a făcut ANUNȚUL: Mihai Bendeac a izbucnit în HOHOTE DE PLÂNS!
Monden
Mihai Bendeac și-a surprins toți fanii. Actorul a fost atât de impresionat de o cuncurentă de la emisiunea " X Factor ", încât a izbucnit în plâns, în public, pentru prima oară în ultimii 10 ani.

IMAGINI SCANDALOASE! BRIGITTE

Lavinia Florea , o tânără de 16 ani din Timişoara,  a mărturisit, la interviul de prezentare, că a fost adoptată la vârsta de 6 ani. Înainte, a petrecut doi ani în grija unor asistenţi maternali „groaznici“, după cum susţine, care o puneau la colţ şi nu-i ofereau nicio atenţie.  

„Mă numesc Lavinia Florea , am 16 ani şi am emoţii… nu ştiu ce să zic. Sunt adoptată de la 6 ani şi sunt conştientă de faptul ăsta şi nu m-a deranjat până la 14 ani. Nu ştiu de ce, simt o chestie ciudată. Că toată lumea are părintele lui, iar eu nu-l am, ştiţi? Înainte am fost la casa de copii. La 4 ani am fost conştientă de asta. Şi de la 4 la 6 ani am fost la nişte asistenţi maternali groaznici... Simţeam că nu am fost băgată în seamă. Eram pusă la colţ... Alţi copii erau afară, iar eu eram înăuntru... Şi de acolo, femeia aceea care m-a făcut pe mine a semnat că pot fi adoptată de o persoană, şi atunci mama a venit şi m-a luat. Şi de atunci, ea e mama mea“, a povestit tânăra, potrivit adevarul.ro .  

Extrem de emoţionată, adolescenta a interpretat piesa Ioanei Ignat, „Nu mă uita“, şi a reuşit să-i impresioneze cu emoţia şi vocea ei caldă pe cei patru membri ai juriului. 

Antena 1 a făcut ANUNȚUL: Mihai Bendeac a izbucnit în HOHOTE DE PLÂNS!

De departe, cel mai impresionat de povestea şi interpretarea concurentei de 16 ani a fost Mihai Bendeac , care a izbucnit imediat în lacrimi, la primele versuri.  

„Nu am plâns de 10 ani în public... şi ştiam că atunci când se va întâmpla, nu o să mă pot opri“, a recunoscut Mihai Bendeac .

„A venit bunică-miu la «iUmor» şi credeam că o să plâng de o să rup, dar n-am făcut-o. Îl iubesc pe bunică-miu de înnebunesc. În mod normal aş fi plâns în ultimul hal la faza aia. Dar nu, am un blocaj cu chestia asta. Am plâns acasă de-am rupt, după aceea. Şi întotdeauna am avut blocajul ăsta. Dar acum, nu ştiu ce s-a întâmplat. Pur şi simplu, după 10 ani… copilul ăsta a făcut el ceva şi a dărâmat un zid“, a mai spus actorul.   
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus