Stiri de ultima ora

Antena 1 a făcut ANUNȚUL: MIHAI BENDEAC a izbucnit în HOHOTE DE PLÂNS!

Antena 1 a făcut ANUNȚUL: MIHAI BENDEAC a izbucnit în HOHOTE DE PLÂNS!
Monden
Mihai Bendeac a plâns în public pentru prima dată în ultimii zece ani. Actorul a fost impresionat de prestaţia unei concurente de la „X Factor“.

Toţi membrii juriului au fost impresionaţi, atât de vocea, cât şi de dramele prin care a trecut Lavinia Florea.

”Mă numesc Lavinia Florea, am 16 ani şi am emoţii… nu ştiu ce să zic. Sunt adoptată de la 6 ani şi sunt conştientă de faptul ăsta şi nu m-a deranjat până la 14 ani. Nu ştiu de ce, simt o chestie ciudată. Că toată lumea are părintele lui, iar eu nu-l am, ştiţi? Înainte am fost la casa de copii. La 4 ani am fost conştientă de asta. Şi de la 4 la 6 ani am fost la nişte asistenţi maternali groaznici... Simţeam că nu am fost băgată în seamă. Eram pusă la colţ... Alţi copii erau afară, iar eu eram înăuntru... Şi de acolo, femeia aceea care m-a făcut pe mine a semnat că pot fi adoptată de o persoană, şi atunci mama a venit şi m-a luat. Şi de atunci, ea e mama mea“, a povestit tânăra.   

Cel mai impresionat a fost Mihai Bendeac: ”A venit bunică-miu la ”iUmor” şi credeam că o să plâng de o să rup, dar n-am făcut-o. Îl iubesc pe bunică-miu de înnebunesc. În mod normal aş fi plâns în ultimul hal la faza aia. Dar nu, am un blocaj cu chestia asta. Am plâns acasă de-am rupt, după aceea. Şi întotdeauna am avut blocajul ăsta. Dar acum, nu ştiu ce s-a întâmplat. Pur şi simplu, după 10 ani… copilul ăsta a făcut el ceva şi a dărâmat un zid“.  
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus