Stiri - Editia din date de 06-12-2018

Arhiva stiri din data de:
06-12-2018 Stiri de ultima ora din

Aniversare amară! La un an de la moartea Regelui Mihai, Nicolae al României nu are o relaţie prea bună cu familia

Monden
Ziua de Sfântul Nicolae nu va mai fi niciodată la fel pentru nepotul Majestăţii Sale. Iată cum a fost primit de rudele sale la parastasul regal.

Nicolae al României ar trebui să-şi aniverseze onomastica, dar de anul trecut, când Regele Mihai a închis ochii chiar în ajun de Sfântul Nicolae, lucrurile nu vor mai fi nicicând la fel de vesele cum erau. Ba mai mult, îi vor aminti fostului principe de tensiunile iscate în sânul familiei sale, care nu s-au stins nici acum, la un an de la trecerea în nefiinţă a Majestăţii Sale.

„A trecut un an de când bunicul meu a trecut de partea celor veşnici. În fiecare zi simt cum veghează asupra noastră şi memoria lui va rămâne veşnică în sufletul meu şi prin mine”. Acesta este mesajul emoţionant postat de Nicolae al României pe paginile sale de socializare.

Ieri, la parastasul regal de la Curtea de Argeş, Familia Regală l-a întâmpinat cu aceeaşi răceală, deşi între timp Nicolae a dobândit o şi mai mare simpatie populară, demonstrată atât la nunta lui cu Alina-Maria Binder din 30 septembrie, cât şi la diversele evenimente culturale şi sociale la care a participat.

Deşi Casa Regală nu i-a trecut pe lista oficială a invitaţilor, Nicolae şi soţia sa au ajuns la eveniment, chiar cu un sfert de oră înainte de începerea slujbei, aducând cu ei o coroană de flori albe. Ceilalţi membri ai familiei regale au ajuns la 10 minute după începerea slujbei. Custodele Coroanei, Alteţa Sa Regală Margareta, şi soţul ei, Principele Radu, au venit împreună cu Principesele Elena, Sofia şi Maria.

După slujbă, cei prezenţi au mers la mormântul Regelui Mihai. Fostul principe a fost înconjurat de mulţimea care i-a urat "La mulţi ani" pentru ziua de nume.

"Bunicul meu a fost un exemplu, un simbol pentru ţara noastră şi sper că aşa va fi şi peste 10, 20 de ani. El a fost un exemplu şi pentru mine va fi întotdeauna", le-a spus acesta jurnaliştilor adunaţi în faţa Catedralei. Întrebat dacă mai speră la o împăcare cu familia sa, Nicolae a spus că "asta a fost situaţia şi eu merg înainte pe picioarele mele. Mă bucur, în orice caz, că am fost aici cu soţia mea, alături de mama mea şi de tatăl meu vitreg, Şi trebuie să ne reamintim despre momentele bune pe care le-am trăit cu bunicii mei, părinţii lor, asta e mai important decât orice altceva." Revederea cu mama sa a fost "emoţionantă, ne-am ţinut în braţe!".

Nicolae al României a fost azi, de ziua lui, la spitalul Fundeni, pentru a duce daruri copiilor bolnavi de cancer, internaţi acolo.Articole similare :
28
feb.
fostul principe nicolae a povestit ultima discutie surprinzatoare cu regele mihai
Actualitate
Simpatizanţii monarhiei au toate motivele să se bucure. Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae se va căsători religios în toamnă cu soţia sa Alina Medforth Mills. Nicolae a făcut acest anunţ...

30
sep.
nunta fostului principe nicolae ce face familia regala cum a ramas acesta fara titlu
Actualitate
Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, se căsătoreşte cu Alina Binder duminică, petrecerea urmând să aibă loc la Cazinoul din Sinaia. În ziua nunţii de la Sinaia, Custodele Coroanei, Majestatea...

10
dec.
fostului principe nicolae i s a dat voie sa participe la inmormantarea regelui mihai bunicul sau
Stiinta-sanatate
Fostul principe Nicolae a primit acordul Casei Regale de a participa la funeraliile Regelui Mihai, potrivit avocatului acestuia, Radu Enache. Avocatul Radu Enache a confirmat, pentru Digi24, că fostul principe...

11
aug.
prima reactie a fostului principe nicolae dupa ce a fost exclus din succesiunea la tron
Actualitate
Fostul principe Nicolae anunţă că îşi asumă decizia bunicului său, Regele Mihai I, de a i retrage titlul şi locul în linia de succesiune, afirmând că poziţia respectivă impune un mod...

10
mai.
fostul principe nicolae relatiile mele cu familia regala nu sunt cele mai bune
Actualitate
Fostul principe Nicolae recunoaşte că relaţiile cu familia regală nu sunt bune, în continuare, el declarându le jurnaliştilor, joi, cu ocazia unei vizite în judeţul Arad de Ziua Regalităţii, că încearcă...

comments powered by Disqus
Foto:


Evaluari pentru impozitare Wagner Invest Evaluari pentru impozitare Wagner Invest
Evaluari pentru impozitare
www.wagnerinvest.ro

Ultimele stiri : Monden:
Artilcole stiri grupate pe subiecte