Stiri de ultima ora

Andreea Marin, în lacrimi alături de o supravieţuitoare a cancerului. Vedeta s-a demachiat în direct, urmând gestul pacientei VIDEO

Andreea Marin, în lacrimi alături de o supravieţuitoare a cancerului. Vedeta s-a demachiat în direct, urmând gestul pacientei VIDEO
Monden
Andreea Marin, care a fost gazda unui eveniment medical, nu şi-a putut stăpâni lacrimile în momentul în care o pacientă, chemată din public, a renunţat la peruca pe care o purta, dar şi la machiaj.

Vedeta de televiziune Andreea Marin (44 de ani) a fost gazda unui eveniment medical prin care a fost prezentat cel mai performant aparat mamograf din România. La un moment dat, o pacientă, care a trecut prin lupta cu cancerul, a fost chemată din public în faţa camerelor de luat vederi. 

Andreea i-a propus tinerei „o provocare“: să aleagă un obiect de uz feminin dintre cele aflate pe o tavă şi să-l folosească întocmai, gest pe care vedeta îl va urma. Astfel, femeia a ales şerveţele demachiante şi a început să-şi îndepărteze machiajul, urmată fiind de Andreea Marin. 

Întrebată de ce a ales şerveţelele demachiante, pacienta a răspuns printre lacrimi: „Pentru că trebuie să ne simţim frumoase, iubite şi puternice, şi fără mască!“. 

Emoţionată, Andreea Marin a izbucnit în lacrimi alături de tânăra care şi-a dat jos peruca pe care o purta, dezvăluind semnele unei lupte teribile cu cancerul. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus