Stiri de ultima ora

ADIO, NUNTĂ! Brigitte şi Pastramă tocmai şi-au ales verighetele, dar ce a putut să iasă iveală întrece orice imaginație: Ea e REGINA BANILOR ! Afaceristul A LUAT FOC!

ADIO, NUNTĂ! Brigitte şi Pastramă tocmai şi-au ales verighetele, dar ce a putut să iasă iveală întrece orice imaginație:  Ea e REGINA BANILOR ! Afaceristul A LUAT FOC!
Monden
ADIO, NUNTĂ! Brigitte şi Pastramă tocmai şi-au ales verighetele, dar ce a putut să iasă iveală întrece orice imaginație: Ea e REGINA BANILOR ! Afaceristul A LUAT FOC!

Un articol de: B1.ro - 14 Iun 2019, 18:58

Brigitte şi Florin Pastramă s-au căsătorit civil în urmă cu câteva săptămâni şi se pregătesc de marea petrecere de nuntă.

Vedetele au avut bătăi de cap din cauza verighetelor, pentru că focoasa brunetă nu a reușit să se hotărască asupra unui singur model, așa că s-au hotărât să mai facă o încercare.

RUGĂCIUNI PENTRU ADRIANA BAHMUȚEANU! A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ! SILVIU PRIGOANĂ E ÎN STARE DE ȘOC! VEZI AICI CUM A GĂSIT-O…

Astfel, cei doi au plecat pentru a patra oară în căutarea verighetelor.

„Este a patra oară. Am deja trei modele de verighete pe care le-am ales pe care normal că... nu mai pot să le aleg", a spus Brigitte la o emisiune TV.

După aproximativ 30 de minute de probat, pare că au făcut marea alegere. 

Însă, Florin Pastramă nu a lăsat momentul să treacă fără o remarcă interesantă. "Acum înţeleg ce înseamnă să fii cu Brigitte. Acum îl înţeleg şi pe Ilie... cât de mult te-a iubit. Ea e regina banilor", a spus Florin Pastramă, potrivit spynews.ro .

Puşi în faţa presiunii de a lua importanta decizie, Brigitte a precizat că soţul ei îi face toate poftele, dar el are ultimul cuvânt.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus