Stiri de ultima ora

Adevărul live de la 12.00: Noutăţile Mastering the Music Business, primul eveniment profesional din România pe teme de industrie muzicală

Adevărul live de la 12.00: Noutăţile Mastering the Music Business, primul eveniment profesional din România pe teme de industrie muzicală
Monden
Timp de 3 zile, în perioada 20 – 22 martie, conferinţa Mastering The Music Business (MMB) transformă Bucureştiul în capitala muzicii, devenind locul în care artişti din toate genurile muzicale se vor întâlni şi vor avea ocazia să împărtăşască idei cu profesionişti de succes din ţară şi din străinătate. Producători ai industriei muzicale globale şi bookeri ai unor festivaluri de succes la nivel european vor veni la MMB pentru a întâlni şi asculta 24 de trupe româneşti şi internaţionale în cadrul MMB Showcase Festival.

Cea de-a patra ediţie a MMB aduce numeroşi speakeri români şi internaţionali, din industria muzicală şi din industriile adiacente atât din România, cât şi din Marea Britanie, Olanda, Italia, Germania, Belgia, Franţa, Ungaria, Cehia sau Statele Unite ale Americii. Aceştia le vor prezenta participanţilor la conferinţă idei şi tehnologii noi din industrie, dar şi poveşti de succes.

Printre speakerii internaţionali care vor fi prezenţi la Hotel Caro în perioada 20 – 22 martie se regăsesc: Jeroen te Rehorst, Head of A&R la Armada Music, casa de discuri a lui Armin van Buuren, Neeta Ragoowansi, avocată în industria de entertainment din SUA de peste 25 de ani, membră printre altele în board-ul SXSW, Women in Music şi The Recording Academy (organizatorii Premiilor Grammy), Jake Beaumont-Nesbitt de la The International Music Managers Forum (IMMF), Scott Cohen fondatorul reţelei de distribuţie digitală The Orchard, actualul şef de inovaţie al Warner Music, Kees van Weijen, preşedintele IMPALA, asociaţia caselor de discuri independente din Europa, Maja Starcevic, booking manager la EXIT Festival, Max Paproth Senior A&R pentru Europa Centrală la Universal Music şi mulţi alţii.

Printre speakerii români se numără: Cătălin Muraru co-fondatorul Roton, Dan Popi directorul  general al Cat Music, Bogdan Şerban realizator la Radio Guerrilla, Andi Vanca, managerul de comunicare al Electric Castle, Laura Coroianu de la EMAGIC, Anamaria Hâncu de la Global Records, Dan Byron, solistul trupei byron şi o mulţime de alţi artişti, oameni de radio, promoteri sau reprezentanţi ai caselor de discuri. Lista completă a speakerilor se găseşte aici: https://masteringthemusicbusiness.ro/speakers/ , iar programul conferinţei este disponibil aici: https://masteringthemusicbusiness.ro/schedule/ .

Taxa de acces la conferinţă este de 379 de lei şi include participarea la conferinţă în zilele de 20 şi 21 martie şi acces la showcase-urile din cadrul MMB Showcase Festival din serile de 20 şi 21 martie: https://masteringthemusicbusiness.ro/tickets/

Conferinţa Mastering the Music Business este primul eveniment profesional organizat în România pe teme de industrie muzicală care dezbate teme de interes comun din industrie, care se adresează artiştilor independenţi, managerilor, agenţiilor de booking, agenţiilor de PR muzical şi celorlalţi reprezentanţi ai industriei - tour manageri, avocaţi, promoteri, reprezentaţi ai label-urilor majore şi independente. În cadrul festivalului asociat, MMB Showcase Festival, formaţii româneşti şi internaţionale concertează atât în faţa participanţilor la conferinţă, creându-şi noi oportunităţi de business, cât şi în faţa publicului spectator la concerte – lărgindu-şi baza de fani.

Până în prezent, conferinţa MMB a avut 3 ediţii la care au participat peste 150 de speakeri din România şi din Europa, care au vorbit în faţa a peste 500 de participanţi. 30 de trupe din 6 ţări au participat până acum la MMB Showcase festival. Conferinţa MMB a fost înfiinţată în anul 2016 şi este organizată de Asociaţia RAW Music.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus