Stiri de ultima ora

Adevărul despre emisiunea Vocea României ! Fanii au rămas mască atunci când au aflat dezvăluirile făcute de îndrăgitul Pavel Bartoș!

Adevărul despre emisiunea   Vocea României  ! Fanii au rămas mască atunci când au aflat dezvăluirile făcute de îndrăgitul Pavel Bartoș!
Monden
Oficial, sunt doar câteva persoane care apar în fața camerei și pe care publicul le cunoaște de la Vocea României.

Cum era de așteptat, vedetele sunt cele care ajung în atenția publicului, însă, de fapt, echipa emisiunii este compusă dintr-un număr mare de oameni.

Telespectatorii îi știu pe Pavel Bartoș – prezentator al show-ului de talente și pe jurați – Smiley, Irina Rimes, Horia Brenciu și Tudor Chirilă, iar ulterior ajung să-i cunoască pe concurenți. În această situație, pe concurenții sezonului 9 Vocea România.

În spatele proiectului de succes de la PRO TV, se află de fapt o echipă numeroasă, lucru dezvăluit de Bartoș pe o rețea de socializare.

TRAGEDIE ÎN MUZICA POPULARĂ ! MARIA CÂRNECI

„Noi suntem cei din fața camerelor, dar marele merit este al întregii echipe de la Vocea României, peste 200 de oameni! Bravo vouă, bravo nouă! Vă mulțumesc! Ei sunt doar o parte, dar cu drag îi îmbrățișăm și pe ceilalți!”, a scris Bartoș într-o postare pe instagram.

Una dintre noutățile sezonului 9 Vocea României, care a debutat vineri seara -6 septembrie, la PRO TV, îl reprezintă și formula de jurați pe care mizează acum producătorii emisiunii.  
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus