Stiri de ultima ora

Actriţa americană Sandra Bullock a confirmat că a adoptat o fetiţă

Actriţa americană Sandra Bullock a confirmat că a adoptat o fetiţă
Monden
Sandra Bullock a mai adoptat un băieţel în 2010 FOTO Hepta

Actriţa americană Sandra Bullock a confirmat că a devenit mamă pentru a doua oară, după ce a finalizat procedura de adopţie a unei fetiţe, Laila, în vârstă de trei ani şi jumătate, scrie „Daily Mail“.

Într-un interviu acordat revistei „People“, celebra actriţă americană, în vârstă de 51 de ani, a vorbit despre fiica ei, originară din Louisiana, pe care a adoptat-o după ce a găzduit-o pentru o perioadă în reşedinţa ei. Sandra Bullock are deja un fiu, Louis, în vârstă de cinci ani, pe care l-a adoptat dintr-un orfelinat din New Orleans în 2010.

„Atunci când o privesc pe Laila, în mintea mea nu există niciun dubiu că ea trebuia să ajungă aici. Copilul potrivit a intrat în viaţa mea în momentul potrivit. Louis a fost vârful de lance al acestui proces. Ştiam că ei îi era frică la început, dar am convins-o că eu şi Louis nu vom pleca nicăieri şi că nu o vom părăsi niciodată“, a declarat vedeta americană pentru revista „People“.

În acelaşi interviu, Sandra Bullock a spus că întregul proces de adopţie a semănat destul de mult cu procedurile de protecţie a martorilor - prin prisma caracterului lor secret - şi că s-a temut că această adopţie să nu fie periclitată de faptul că ea este o mare vedetă la Hollywood.

Site-ul Radaronline.com a publicat în premieră în luna octombrie un articol în care se afirma că renumita actriţă a adoptat o fetiţă. Întrucât procedura respectivă nu era finalizată la acea vreme, Sandra Bullock a dat o declaraţie de presă în care, alegându-şi cu mare atenţie cuvintele, a lăsat impresia că nu adoptase un alt copil. Însă după finalizarea adopţiei, Sandra Bullock şi-a anunţat prietenii, rudele şi colaboratorii că a devenit într-adevăr mamă pentru a doua oară.

Vestea despre noua adopţie a fost dată publicităţii de RadarOnline.com în octombrie, la doar o zi după apariţia în presa americană a unor articole potrivit cărora noul iubit al Sandrei Bullock, fotograful Bryan Randall, s-a mutat în reşedinţa pe care actriţa o deţine în Beverly Hills. O sursă citată de RadarOnline.com a dezvăluit că vedeta hollywoodiană i-ar fi explicat foarte clar lui Bryan Randall, încă de la începutul relaţiei lor, că se află în căutarea unui soţ „alături de care să (îşi) crească copiii.“

Sandra Bullock şi Bryan Randall, care s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, formează un cuplu de mai multe luni, dar şi-au făcut publică relaţia abia în luna august. La începutul lunii septembrie, Bryan Randall, în vârstă de 49 de ani, a însoţit-o pe Sandra Bullock în timpul unei „întâlniri duble“ pe care cuplul a avut-o cu actorii Jennifer Aniston şi Justin Theroux - proaspăt căsătoriţi - într-un restaurant din Austin, în statul american Texas.

Bryan Randall este fotograf de lifestyle şi fost model profesionist, originar din oraşul Portland. Cu o carieră în modă care se întinde pe durata a două decenii, Bryan Randall a pozat în trecut pentru diverse campanii ale casei Saint Laurent, dar şi pentru revista „Harper s Bazaar“. 

Sandra Bullock a fost căsătorită cu Jesse James, prezentatorul unei emisiuni de televiziune dedicate sporturilor cu motor. Cei doi au divorţat în 2010, după o căsnicie de cinci ani, în urma apariţiei în presa americană a unor articole despre infidelitatea lui Jesse James. În aprilie 2010, actriţa americană a devenit mamă, după ce a finalizat procedura de adopţie, în calitate de părinte unic, a unui băieţel, Louis, în prezent în vârstă de 5 ani.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus