Stiri de ultima ora

Actorul Isaac Kappy s-a aruncat de pe un pod: scrisoarea tulburătoare postată înainte de a muri

Actorul Isaac Kappy s-a aruncat de pe un pod: scrisoarea tulburătoare postată înainte de a muri
Monden
Actorul Isaac Kappy a murit la vârsta de 42 de ani după ce s-a aruncat de pe un pod şi a fost lovit de o maşină. Recent, bărbatul a făcut public un mesaj în care le cerea iertare celor pe care i-a rănit şi mărturisea că se consideră un om rău.

Cunoscut pentru apariţiile din filmele „Thor“, „Terminator: Salvation“ şi serialul „Breaking Bad“, Isaac Kappy a murit după ce s-a aruncat de pe un pod din Bellemont şi a fost lovit în plin de o maşină, potrivit poliţiştilor citaţi de People. 

Cu doar două zile înainte de a muri, Kappy a publicat pe Instagram un text în care le cerea iertarea celor pe care i-a rănit de-a lungul vieţii. Anul trecut, actorul a fost investigat de poliţie după ce ar fi strâns-o de gât pe Paris Jackson la o petrecere. De asemenea, el s-a remarcat şi după ce l-a acuzat pe regizorul Steven Spielberg că este pedofil, afirmând că în vârful industriei hollywoodiene se află oameni bolnavi psihic şi pedofili.

„În ultima săptămână, printr-o introspecţie pe care ar fi trebuit să o fac cu mai mulţi ani în urmă, am ajuns la nişte concluzii despre caracterul meu. Faptul că aceste revelaţii nu au avut loc mai devreme este o dovadă clară a aroganţei mele. Am crezut despre mine că sunt un om bun. Nu sunt un om bun. De fapt, am fost un om destul de rău în viaţa asta. M-am folosit de oameni pentru bani, am trădat încrederea multor oameni. Am vândut droguri. Am încălcat legea. Am datorii. Am abuzat de droguri, ţigări şi alcool. Am fost abuziv cu oameni care mă iubeau, inclusiv cu familia mea. Am aşteptat ajutor fără a face eforturi să mă ajut singur. (...) Nu sunt un om nobil, sunt un impostor. Le cer iertare celor care mi-au oferit încrederea şi grija lor. Le-am greşit multor oameni. Şi chiar dacă am multe talente, nu le-am folosit niciodată. Îmi pare foarte, foarte rău că m-am comportat abuziv faţă de multe persoane. Le cer iertare şi foştilor mei prieteni pe care i-am folosit şi i-am trădat. Îmi pare rău. Îmi cer iertare şi celor pe care i-am înşelat, deşi trebuie să recunosc că aroganţa mea fără margini nu mi-a permis să-mi dau seama că am fost un actor foarte prost tot timpul“, a scris Kappy. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus