Stiri de ultima ora

Actorul de comedie Carl Reiner, creatorul „Dick Van Dyke Show“, a murit la vârsta de 98 de ani

Actorul de comedie Carl Reiner, creatorul „Dick Van Dyke Show“, a murit la vârsta de 98 de ani
Monden
Carl Reiner, scriitor, producător, regizor şi actor, care a făcut parte din echipa legendară a lui Sid Caesar şi care a creat sitcomul „The Dick Van Dyke Show“, a murit la vârsta de 98 de ani, a anunţat Variety.

Carl Reiner a murit din cauze naturale, luni noapte, în locuinţa din Beverly Hills, a confirmat asistentul său Judy Nagy, potrivit news.ro.  

Reiner, tatăl regizorului şi activistului Rob Reiner, a câştigat nouă premii Emmy, inclusiv cinci pentru „The Dick Van Dyke Show“. Cele mai populare filme ale sale ca regizor au fost „Oh God“, cu George Burns, în 1977; „The Jerk“, cu Steve Martin, în 1979; şi „All of Me“, cu Martin şi Lily Tomlin, în 1984.

Rob Reiner a scris pe Twitter: „Noaptea trecută, tata a murit. Pe măsură ce scriu, am inima sfâşiată. A fost lumina mea călăuzitoare“.

Reiner a rămas în atenţia publicului în anii 1980 şi 1990 cu roluri în filme precum "Ocean’s Eleven", în sitcom-urile „Two and a Half Men“ şi „Hot in Cleveland“. De asemenea, şi-a împrumutat vocea pentru „Family Guy“, „American Dad“, „King of the Hill“ şi „Bob’s Burgers“. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus