Stiri de ultima ora

A fost dezvăluită cauza morţii lui Keith Flint, solistul The Prodigy

A fost dezvăluită cauza morţii lui Keith Flint, solistul The Prodigy
Monden
Medicii legişti au dezvăluit care a fost cauza morţii lui Keith Flint, solistul grupului The Prodigy, care a fost găsit decedat pe 4 martie.

Keith Flint, solistul grupului The Prodigy, s-a spânzurat, potrivit raportului provizoriu al legiştilor. Rezultatele analizelor toxicologice sunt aşteptate, anunţă BBC .

Pe 4 martie, Keith Flint a fost descoperit fără semne vitale în vila sa din Dunmow, Essex. În aceeaşi zi, într-un mesaj publicat pe pagina de Instagram a trupei, cofondatorul The Prodigy, Liam Howlett, a anunţat că Keith Flint s-a sinucis. 

Flint se întorsese recent dintr-un turneu în Australia, iar cu doar două zile înainte de a se sinucide, muzicianul în vârstă de 49 de ani a luat parte la o întrecere sportivă din Chelmsford.

Potrivit apropiaţilor, , iar recent fusese părăsit de soţia lui, modelul şi DJ-ul japonez Mayumi Kai, ceea ce i-ar fi agravat starea.

Surse din anturajul solistului susţin că după separarea de soţia sa, artistul s-ar fi reapucat de droguri. De altfel, solistul The Prodigy a recunoscut în trecut că s-a luptat cu alcoolul, depresia şi drogurile, iar Kai a fost cea care „l-a salvat“.

Mai mult, în urmă cu doar câţiva ani, Keith Flint a vorbit despre sinucidere, declarând că nu exclude această variantă dacă va ajunge în punctul în care nu se va mai putea bucura de viaţă şi ar reprezenta o povară pentru cei din jur. 

„Întotdeauna mi-am zis că, în momentul în care voi simţi că «mi-am terminat treaba», mă voi sinucide. Jur că asta nu înseamnă sinucidere, ci e, în definitiv, o chestiune pozitivă. În momentul în care voi începe să fiu o povară pentru alţii, va fi momentul în care mă veţi vedea în faţa unui autobuz. Nu mă tem de ceea ce sunt. Vreau doar să pot privi înapoi şi să ştiu că am trait ceea ce eu consider o viaţă plină. Asta-i tot. Zile fericite“, a declarat artistul într-un interviu din 2015 pentru revista FHM.

Recunoscut instantaneu pentru părul fluorescent şi pentru show-urile incredibile, Keith Flint a devenit unul dintre simbolurile muzicii britanice în anii 1990. El s-a alăturat legendarului grup The Prodigy – format de Liam Howlett în 1990 – ca dansator, devenind mai târziu solist, alături de rapperul Maxim. 

Flint a cântat cele mai cunoscute piese ale trupei – „Firestarter“ şi „Breathe“ –, care au ocupat primele locuri în topurile muzicale ale anului 1996. 

Cu excepţia albumului de debut, lansat în 1992, toate cele şapte materiale discografice semnate The Prodigy au fost pe primul loc în topurile britanice, inclusiv cel mai recent, „No Tourists“, lansat în noiembrie 2018. 

Născut în Redbridge, Londra, în copilărie s-a mutat în Braintree, Essex, unde l-a cunoscut pe Liam Howlett, cofondator al grupului, scrie şi News.ro. 

Flint a avut, în anii 1990, o relaţie cu prezentatoarea TV Gail Porter, iar mai târziu s-a căsătorit cu DJ Mayumi Kai. În ultimii ani, el a deţinut un pub în Pleshey, Essex, şi echipa de motociclism Traction Control.

The Prodigy a concertat de mai multe ori în România, ultima dată fiind anul trecut, la festivalul Untold.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus