Stiri de ultima ora

"50 shades of Jared Leto": tunsorile colorate ale artistului, în ultimii 20 de ani

50 shades of Jared Leto: tunsorile colorate ale artistului, în ultimii 20 de ani
Monden
Este un cameleon al lumii artistice. La 43 de ani, Jared Leto se poate mândri cu statutul de artist autentic, bifând interpretări remarcabile pe scenă şi pe marele ecran. Este actor de succes, cântăreţ de succes, compozitor, regizor, producător, activist etc. Ce nu e, de fapt, Jared Leto?

Eh, dar natura sa cameleonică se observă foarte bine la prima vedere, chipul său neschimbat, de parcă timpul nu lasă urme, a fost de 20 de ani încoace “înfrumuseţat” de tunsori variate şi culori nebune. În funcţie de perioadă, de rol şi de chef.

Poate că nu putem vorbi de “50 de umbre” colorate ale părului muzicianului, dar cu siguranţă au fost multe şi vor fi multe şi pe viitor. Ultima sa apariţie, de la gala premiilor MTV VMA, ni-l arată cu părul vopsit în nuanţe de roz, dat pe spate. Un rocker care vrea să iasă în evidenţă? Un artist care se plictiseşte des? Un bărbat care sfidează stereotipul că rozul e pentru fetiţe, albastrul pentru băieţi? Habar n-avem.

Avem şi părul verde, dar ştim de ce, pentru că Jared a filmat astfel, din primăvară, pentru viitorul film cu supereroi, “Suicide Squad”, în care joacă rolul nebunului Joker. Deci un look pe măsură.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus