Stiri de ultima ora

Video Andreea Anghel transmite pentru Telejurnal 20.00

Video Andreea Anghel transmite pentru Telejurnal 20.00
Meteo
Capitala a fost sub cod portocaliu de averse și descărcări electrice duminică seară. Mai multe cartiere au fost inundate

Capitala a fost duminică seara sub avertizare Cod portocaliu de vreme rea. O furtuna violentă, care a durat o oră, a inundat multe cartiere. În unele zone, mașinile nu au mai putut înainta. Salvatorii au mers de urgență pe teren. O barcă s-a răsturnat pe lacul Herăstrău.

Andreea Anghel transmite pentru Telejurnal 20.00

Pompierii intervin duminică seara cu motopompe pentru extragerea apei acumulate în curți și subsoluri, pe străzile Agricultori, Bujorului, Paris, Calea Griviței și strada Mahatma Gandhi.

Cea mai afectată zonă este sectorul 1.

"În acest moment intervenim în 12 situații de urgentă pentru extragerea apei. Cea mai afectată zonă a municipiului București este Sectorul 1. Zone afectate: Bd. Aviatorilor, str. Alexandru Constantinescu, str mr. Av. Tănăsescu Ștefan", au transmis pompierii în jurul orei 19.00, citați de Mediafax.

O barcă s-a răsturnat pe lacul Herăstrău. Pompierii au reușit să aducă la mal o persoană care căzuse în apă.

"Tot pe lacul Herăstrău, pompierii au mai adus la mal alte două bărci în care se aflau două persoane și care nu mai puteau ajunge la mal", au precizat reprezentanții ISU București.

Populația a fost avertizată în privința pericolului prin intermediul panourilor electronice stradale și prin rețelele de socializare.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis duminică după-amiază o avertizare nowcasting Cod portocaliu de furtună pentru municipiul Bucureşti, valabilă până la ora 18.30.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus