Stiri de ultima ora

PROGNOZA METEO. Vreme frumoasă în următoarele zile. Vezi când revin ploile

PROGNOZA METEO. Vreme frumoasă în următoarele zile. Vezi când revin ploile
Meteo
PROGNOZA METEO. Procesul de încălzire va continua, astfel încât vremea va deveni mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Începând de duminică, vremea se va răci în toată ţara. Cerul va avea înnorări temporare și va ploua pe arii relativ extinse în jumătatea de est a teritoriului și local în rest.

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi variabil, cu înnorări în vestul, nordul și centrul teritoriului unde local va ploua. Pe crestele montane vor mai fi precipitații și sub formă de lapoviță și trecător ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în Câmpia de Vest. În zonele joase, în special din sud și est, va fi ceață. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -1 și 8 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 1...3 grade. Vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO VINERI. Procesul de încălzire va continua, astfel încât vremea va deveni mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, în special în sudul și vestul țării. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 10 și 20 de grade, iar cele minime, între 2 și 12 grade, mai scăzute în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu înnorări și temporar ploi, ziua pe arii restrânse în nord și centru, iar seara și noaptea, local, mai ales în vestul și nord-vestul teritoriului. Pe crestele cele mai înalte vor mai fi precipitații sub formă de lapoviță și trecător ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă, iar temporar și în Câmpia de Vest. Dimineața și noaptea, mai ales în sud și est, va fi ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Procesul de încălzire va continua, astfel încât vremea va deveni mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fide 4...6 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi caldă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate și ploi, mai ales seara și noaptea, în jumătatea vestică a teritoriului și pe arii mairestrânse în rest. Ploile vor avea şi caracter de aversp şi se vor semnala descărcări electrice, iar cantităţile de apă vor fi local mai însemnate. Pe crestele montane înalte vor fi precipitații sub formă de lapoviță și trecător ninsoare. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 12 și 22 de grade, iar cele minime între 5 și 13 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Vântul va avea intensificări la munte, cu viteze mai mari pe creste, iar temporar şi în regiunile intracarpatice, în cele sud-estice şi izolat în rest. La începutul intervalului, pe arii restrânse în est și sud-est, va fi ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi caldă pentru această perioadă, cu o maximă termică ce se va situa în jurul valorii de 21 de grade și o minimă de 7...9 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în partea a doua a nopții,când trecător va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări noaptea. La începutul intervalului vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea se va răci în toată țara, astfel încât valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru începutul lunii aprilie. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 8 și 17 grade, iar cele minime între 1 și 7 grade, ușor mai coborâte în depresiuni. Cerul va avea înnorări temporare și va ploua pe arii relativ extinse în jumătatea de est a teritoriului și local în rest. Ploile vor avea și caracter de aversă, local vor fi moderate cantitativ, iar izolat se pot semnala descărcări electrice. În zona montană vor fi precipitații mixte ziua și mai ales lapoviță și ninsoare noaptea. Vântul va avea intensificări în majoritatea zonelor, cu viteze mai mari în sud și sud-est, precum și pe crestele montane.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Se va răci față de ziua precedentă, iar valorile termice vor deveni apropiate de cele specifice începutului lunii aprilie. Temperatura maximă va fi în jur de 14 grade, iar cea minimă de 3...5grade. Cerul va avea înnorări îndeosebi pe parcursul zilei când va ploua. Vântul va sufla moderat cu intensificări temporare.

PROGNOZA METEO LUNI. Valorile termice se vor menține în jurul normelor climatologice specifice perioadei. Temperaturile maxime se vor situa între 8 și 18 grade, iar cele minime între -1 și 6 grade, mai coborâte îndepresiuni. Cerul va fi temporar noros și se vor semnala ploi de scurtă durată pe arii restrânse în nord, centru și est și cu totul izolat în rest. La munte precipitaţiile vor fi mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Îndeosebi ziua, vântul va avea intensificări în majoritatea zonelor, cu viteze mai mari pe crestele montane. Izolat în zonele joase vor fi condiții de ceață, iar în depresiuni de brumă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice acestei perioade. Temperatura maximă va fi în jur de 16 grade, iar cea minimă de 1...3 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va prezentaintensificări în cursul zilei, apoi va slăbi treptat în intensitate.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 03.04.2018 ORA 09 - 06.04.2018 ORA 09

ÎN ŢARĂ. Valorile termice vor crește treptat, iar în ultimele două zile ale intervalului vor caracteriza o vreme mai caldă decât în mod obișnuit, cu precădere în jumătatea de sud a țării. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai ridicată în ultima zi a intervalului, mai ales în nord.

LA BUCUREŞTI. Valorile termice vor crește treptat și vor caracteriza o vreme mai caldă decât în mod obișnuit, mai ales în ultimele două zile ale intervalului. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată către finalul intervalului.
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus