Stiri de ultima ora

PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Ploi, descărcări electrice şi temperaturi minime de până la 4 grade

PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Ploi, descărcări electrice şi temperaturi minime de până la 4 grade
Meteo
PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros, favorabil trecător, ploii de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, apropiată de normalul termic al perioadei, se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 11...13 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi în general instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate și se vor semnala averse și descărcări electrice în sud-vest, local în centru și la munte și doar izolat în restul teritoriului. Ploile vor putea avea și caracter torențial, iar pe spații mici se vor acumula cantități de apă importante și vor fi posibile căderi de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul averselor, iar spre sfârșitul intervalului și în estul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 24 de grade, iar cele minime între 5 și 14 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și în special seara și în primele ore ale nopții, trecător vor fi posibile ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla

slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22...23 de grade, iar cea minimă de 11...12 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate ziua când se vor semnala ploi de scurtă durată și descărcări electrice, în primele ore ale intervalului în sud-vest, iar după-amiaza local la munte și pe arii restrânse în restul teritoriului. Vântul va prezenta intensificări temporare pe parcursul zilei în majoritatea regiunilor, apoi va slăbi treptat în intensitate. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 23 de grade, iar cele minime între 3 și 11 grade, posibil ușor mai scăzute

în depresiuni.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în special după-amiaza când vor fi posibile ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului. Temperatura maximă va fi de 20...21 de grade, iar cea minimă de 7...8 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 18.05.2017 ORA 09 - 21.05.2017 ORA 09

Regimul termic va fi caracterizat de valori ce se vor situa în general în jurul mediilor multianuale, iar probabilitatea de apariție a ploilor de scurtă durată va fi în creștere spre sfârșitul intervalului în zonele montane.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Valorile de temperatură se vor situa în jurul celor climatologic specifice perioadei, iar probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă.
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus