Stiri de ultima ora

BREAKING NEWS: O nouă avertizare COD GALBEN de FURTUNI pentru aproape toată ţara

BREAKING NEWS: O nouă avertizare COD GALBEN de FURTUNI pentru aproape toată ţara
Meteo
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă avertizare COD GALBEN de furtuni pentru mai bine de jumătate de toată ţara. 

ACTUALIZARE INFORMARE METEOROLOGICĂ

Interval de valabilitate: 11 iunie, ora 10 – 12 iunie, ora 23Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică

Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp, iar pe arii restrânse 35...40 l/mp. Fenomenele vor fi mai frecvente în timpul după-amiezelor și serilor.

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN

Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică temporar accentuatăInterval de valabilitate: 11 iunie, ora 10 – 11 iunie, ora 23

În Oltenia, vestul și sudul Munteniei, nordul Moldovei, local în Transilvania și la munte vor fi intervale cu manifestări de instabilitate atmosferică. Astfel, se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși local 20...25 l/mp, iar izolat 40...50 l/mp.
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus