Stiri de ultima ora

ANM a emis un COD GALBEN. Vânt cu viteze de 120 km la oră

Un ciclon care deja a făcut ravagii în Europa loveşte şi România. Ploi, însoţite de descărcări electrice şi intensificări ale vântului, se vor semnala pe tot teritoriul ţării, până vineri.

COD GALBEN până la ora 14:00In zona : Județul Argeş: zona de munte de peste cota 1800 m;Județul Prahova: zona de munte de peste cota 1800 m;Județul Dâmboviţa: zona de munte de peste cota 1800 m;Se vor semnala : vânt cu rafale de 90...120 km/h

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare valabilă până vineri, la ora 10.00, interval în care în cea mai mare parte a ţării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, care se va manifesta prin averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi căderi de grindină. Cantităţile de apă vor depăşi, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15...25 l/mp şi izolat 40 l/mp.

ANM a emis şi o prognoză specială pentru municipiul Bucureşti. În Capitală, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică, mai accentuată miercuri după-amiaza și noaptea, precum și pe parcursul zilei de joi. Temporar se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor atinge 15...20 l/mp și izolat 25 l/mp.

Temperatura maximă se va situa, miercuri în jurul valorii de 21 de grade, iar joi va fi de 17...19 grade. Temperaturile minime vor fi de 11...13 grade.
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus