Stiri de ultima ora

VIDEO Mesajul Sorinei Săcărin, fetiţa adoptată în SUA, către foştii îngrijitori din România: „Dacă nu mai spuneţi prostii, o să venim la voi în vizită“

VIDEO Mesajul Sorinei Săcărin, fetiţa adoptată în SUA, către foştii 
îngrijitori din România: „Dacă nu mai spuneţi prostii, o să venim la voi
 în vizită“
Local
Sorina li se adresează celor care au crescut-o cu „doamna şi domnul Mariana şi Vasile Şărămât“, transmiţându-le următorul mesaj:

„Doamna şi domnul Mariana şi Vasile Şărămăt,

Mulţumesc că m-aţi crescut până la 8 ani. Sunt bine în familia asta, ei mă iubesc, şi eu pe ei îi iubesc. Mă îngrijesc, îmi dau de mâncare, am haine, mă îmbrac frumos, profesoarele la şcoală sunt foarte drăguţe, şcoala e foarte bine, fac pian, fac înot, fac gimnastică, îi iubesc pe ei şi ei pe mine.

Mă cheamă şi pe mine Săcărin şi vă rog să nu mai ziceţi prostii. Dacă nu mai ziceţi prostii, o să venim la voi în România, în vizită“, spune fata în filmuleţul mai scurt de un minut.

Familia de asistenţi maternali din Baia de Aramă care a crescut-o pe copilă continuă în România lupta în instanţă pentru anularea adopţiei, susţinând că îşi doresc să o adopte pe copilă, deşi la dosar există mai multe dovezi că de-a lungul anilor, în timpul în care pentru Sorina se căutau părinţi, au refuzat acest lucru.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus