Stiri de ultima ora

VIDEO Campioana Antoanela Manac a primit înapoi crucea ce i-a fost furată de Bobotează

VIDEO Campioana Antoanela Manac a primit înapoi crucea ce i-a fost furată de Bobotează
Local
La finalul Sf. Liturghii de joi, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a dăruit Campioanei Antoanela Manac crucea pe care ea o prinsese la Bobotează, în Marea Neagră, și care i-a fost furată de către un alt competitor.

IPS Teodosie a subliniat că prin gestul de astăzi se repară o nedreptate.

„Anul acesta, pentru prima dată, o cruce din cele trei a fost prinsă de o fată dar un băiat i-a luat-o…Este o fată foarte credincioasă, o sportivă cu performanță. De aceea, vreau să-i dau ceea ce i s-a furat și nu se cuvenea (NR:să i se fure)…N-am știut ce s-a petrecut, dar, după ce am aflat, trebuie să reparăm această lipsă, s-o plinim. Vă oferim acum această cruce de la Bobotează, sfințită și binecuvântată, să vă fie de mult folos în viață. Odată cu performanțele sportive să aveți, mai ales, performanțe duhovnicești, care sunt mai de folos. Această cruce este semn al Jerftei Domnului…și a devenit semn al vieți noastre. Dumnezeu să vă ajute să purtați această cruce.”

Totodată, Ierarhul Tomisului a oferit Antoanelei și o icoană cu Sf. Antonie cel Mare, ocrotitorul spiritual al Campioanei Naționale și Balcanice la Triathlon și Duathlon.

La rândul ei, Antoanela Manac a mulțumit cu recunoștință Arhiepiscopului Teodosie pentru gestul făcut și a spus că-i pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat, dar nu poartă ranchiună pe nimeni, mergând mai departe în viață, cu credință.

Antoanela Manac are 24 de ani și practică sportul de la vârsta de 4 ani. La slujbă a fost însoțită și de bunicii ei, care au fost și ei binecuvântați de IPS Teodosie.

Azi, la finalul slujbei, IPS Teodosie a dăruit Antoanela Manac crucea de la Bobotează. După cum probabil că știți, crucea pe care fata a recuperat-o din apele mării i-a fost furată.HD https://youtu.be/UfyXLaR4FM0 #Constanta1TV #Constanta #Boboteaza #AntoanelaManac
Constanteanul

Articole similare :
comments powered by Disqus