Stiri de ultima ora

Un bărbat aflat la o vârstă respectabilă aproape şi-a omorât soţia din gelozie. A lovit-o cu toporul în cap

Un bărbat aflat la o vârstă respectabilă aproape şi-a omorât soţia din gelozie. A lovit-o cu toporul în cap
Local
Procurorii au dispus reţinerea unui bărbat în vârstă de 62 ani, din judeţul Olt, care din gelozie şi-a lovit soţia cu un topor în cap.

Bărbatul are 62 de ani şi este din comuna Bobiceşti, judeţul Olt. El a fost reţinut miercuri după-amiaza de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt pentru că marţi, 2 iunie 2020 şi-a lovit soţia, în vârstă de 60 ani, cu un topor în zona capului, femeia fiind transportată de urgenţă la spital. Înainte de episodul violent bărbatul a consumat alcool, încă de dimineaţă, ulterior între acesta şi soţia sa izbucnind un conflict verbal. Bărbatul i-a reproşat femeii că îl înşeală, iar de la vorbe până la pedeapsa fizică n-a mai fost decât un pas, pe care bărbatul furios l-a făcut fără să stea pe gânduri.

„Incidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool şi a unor discuţii în contradictoriu, inculpatul i-a reproşat soţiei că ar fi avut o relaţie extraconjugală, considerent pentru care i-a aplicat o lovitură în zona capului cu un topor, respectiv cu partea tăietoare. Nu sunt foarte multe zile de îngrijiri medicale, respectiv 8 – 9 zile, nu i s-a pus în primejdie viaţa, însă am apreciat că în raport cu obiectul folosit, respectiv topor, lovitura aplicată cu partea tăietoare în zona capului, ne încadrăm pe infracţiunea de tentativă de omor”, a declarat Anca Anuţa, prim-procurorul Parchetului Olt.

Atât bărbatul, cât şi femeia au ajuns la spital, agresorul fiind internat la Psihiatrie, în stare de ebrietate, pentru ca astăzi să fie reţinut. Mâine acesta va fi dus în faţa judecătorilor Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus