Stiri de ultima ora

Taxa de trama stradală pentru autovehiculele cu materiale de construcţii, percepută din nou

Taxa de trama stradală pentru autovehiculele cu materiale de construcţii, percepută din nou
Local
Reprezentanţii Serviciului Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța anunţă că se reia încasarea taxei de folosire a tramei stradale de către utilajele şi autovehiculele concepute şi construite pentru transportul de materiale de construcţii şi alte mărfuri.

„În conformitate cu prevederile art. 14 alin. (1) din Legea nr. 554/2004 a contenciosului administrativ și fiscal, republicată cu modificările și completările ulterioare, suspendarea parțială a executării dispozițiilor HCL nr. 507/2018 privind modificarea şi completarea HCL nr. 136/2018 privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale la nivelul municipiului Constanța începând cu anul 2019, respectiv a dispozițiilor cuprinse în cap. III din anexa 2 la HCL nr. 507/2018 cu referire la taxa de folosire a tramei stradale de către utilaje şi autovehicule concepute şi construite pentru transportul de materiale de construcții şi de alte mărfuri, a încetat de drept întrucât reclamanta din dosarul civil nr. 799/118/2019 nu a formulat acțiune în anulare a actului administrativ în termen de 60 zile de la pronunțarea sentinței civile nr. 609/19.04.2019 de către Tribunalul Constanța”, explică directorul executiv al SPIT Constanţa, Cristina Aldea.

Potrivit acesteia, verificarea autenticității autorizațiilor de circulație emise se poate efectua pe site-ul instituției www.spit-ct.ro, secţiunea Servicii online - „Verifică Document Emis – „Autorizații Circulație”. 
cugetliber.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus