Stiri de ultima ora

PRIMARUL MIOVENIULUI A SPUS CINE SUNT ANGAJAŢII DACIA RETRIMIŞI ÎN ŞOMAJ

PRIMARUL MIOVENIULUI A SPUS CINE SUNT ANGAJAŢII DACIA RETRIMIŞI ÎN ŞOMAJ
Local
Georgescu a vorbit despre situaţia de la Dacia şi care va fi impactul economic asupra oraşului Mioveni, după vestea potrivit căreia aproximativ 1000 de salariaţi de la Uzină au fost retrimişi în şomaj tehnic . Edilul Mioveniului a declarat că respectivii nu sunt persoane din producţie şi că decizia nu va afecta economic oraşul Mioveni sau judeţul Argeș.

Din cele declarate de primar, deducem că salariaţii vizaţi sunt din compartimentele TESA.

Ulterior, Georgescu a încercat să liniştească apele sugerând că decizia nu va avea un impact negativ.

Citiți și: ARGEȘ: ZECI DE MII DE SALARIAȚI, ÎN ȘOMAJ TEHNIC

„Nu s-a pus niciodată problema că decizia va afecta Mioveniul, judeţul şi ţara. Într-adevăr, în perioada de Covid, Uzina a fost o vreme închisă din cauza măsurilor de protecţie, în urma unei înţelegeri între sindicat şi administraţie. În plus, era o ordonanţă militară ca să stăm în casă”, a spus Georgescu.

„Ceea ce am văzut aseară şi astăzi pe media, cu cele 1100 de persoane în şomaj tehnic, fac precizarea că nu sunt persoane din producţie. O mică problemă din ce ştiu este cu transportatorii, vizavi de reperele din afară şi probleme cu anumite fabrici care încă nu şi-au reluat activitatea. Repet, nu se pune problema de a pleca, a închide sau a afecta economia românească”, a continuat edilul.

Câţi angajaţi sunt din Mioveni

„Doar din Mioveni, la data de 1 martie, aproximativ 10.000 angajaţi ai Mioveniului lucrează la Dacia. Le transmit să aibă încredere în conducerea administrativă a platformelor dacia, în directorul general Dridi şi să ţină aproape de Sindicatul Automobile Dacia”, a conchis Georgescu.
epitesti.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus