Stiri de ultima ora

Peste 100 de persoane și mașini, verificate de Poliția Blaj. Amenzi și infractori prinși

Peste 100 de persoane și mașini, verificate de Poliția Blaj. Amenzi și infractori prinși
Local
Peste 100 de persoane și mașini au fost verificate în cadrul unei acțiuni a Poliției organizate în Blaj și satele învecinate. Oamenii legii au dat 100 de amenzi și au prins infractori.

Potrivit IPJ Alba, joi, Poliţia Municipiului Blaj cu sprijinul polițiștilor Serviciului Rutier Alba, al jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba – Secția de Jandarmi Blaj și al specialiștilor din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, au organizat, pe raza localităților rurale arondate Secției 6 Poliție Rurală Jidvei, o acţiune care a avut ca scop prevenirea faptelor de natură penală sau contravențională, creșterea climatului de siguranță publică și reducerea riscului rutier.

Cu ocazia acțiunii au fost legitimate 196 de persoane, controlate 147 de autovehicule, constatate, în flagrant delict, două infracțiuni și retrase 6 certificate de înmatriculare.

Totodată, polițiștii au constatat și sancționat 100 de abateri de natură contravențională, cu amenzi în valoare de 9.022 lei, din care 92 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, două la Legea 61/1991 privind liniștea publică, două la Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar restul la alte acte normative.

TOP articole in ultimele zile
alba24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus