Stiri de ultima ora

Percheziţii în Olt şi Teleorman într-un dosar de evaziune fiscală

Percheziţii în Olt şi Teleorman într-un dosar de evaziune fiscală
Local
Poliţiştii cercetează două persoane bănuite de evaziune fiscală, joi dimineaţă fiind făcute 13 percheziţii domiciliare în judeţul Olt şi Teleorman, în vederea probării activităţii infracţionale.

”În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Olt, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, efectuează 13 percheziţii pe raza judeţelor Olt şi Teleorman, la domiciliile unor persoane fizice şi la sediile sociale ale unor persoane juridice, într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală”, anunţă Poliţia Română.

În perioada 2010 - 2016, doi bărbaţi, de 21 şi de 52 de ani, ambii din oraşul Drăgăneşti - Olt, administratori la mai multe societăţi comerciale, ar fi înregistrat în evidenţele contabile ale acestora facturi fiscale de achiziţii mărfuri, care nu aveau la bază operaţiuni reale. Totodată, aceştia nu ar fi evidenţiat în documentele contabile veniturile obţinute în totalitate.

Prin această modalitate, cei doi ar fi creat bugetului de stat un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.500.000 de lei.

Şase persoane urmează să fie duse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, în vederea audierii şi dispunerii măsurilor legale.

Activităţile se desfăşoară cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus