Stiri de ultima ora

Informare – “Conducta de transport gaze naturale Târgu Neamţ-Bălţăteşti (inclusiv alimentare cu energie electrică a SPC)”

Informare –  “Conducta de transport gaze naturale Târgu Neamţ-Bălţăteşti (inclusiv alimentare cu energie electrică a SPC)”
Local
Această informare este efectuată de: S.N.T.G.N.TRANSGAZ S.A. Mediaș, cu sediul în Mediaș, Piața Constantin I. Motas, nr.1, tel. 0269-803333, ce intenţionează să solicite de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Neamţ, aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor: “Conducta de transport gaze naturale Târgu Neamţ-Bălţăteşti (inclusiv alimentare cu energie electrică a SPC)”, amplasate în comuna Grumăzești, localitatea Topolița, județulNeamț.

Ca rezultat al procesului de producţie nu vor rezulta ape uzate.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului şi la Sistemul de Gospodărire a Apelor Neamţ, Bulevardul Dacia, nr. 5 A, biroul Exploatare Lucrări, telefon 0233217177, după data de 15.05.2019 data estimată la care se va transmite solicitarea de aviz.
ziartarguneamt.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus