Stiri de ultima ora

FOTO: ACCIDENT cu DOI MORȚI, produs de un șofer din Alba, pe DN66, în Hunedoara. A depășit pe linie continuă

FOTO: ACCIDENT cu DOI MORȚI, produs de un șofer din Alba, pe DN66, în Hunedoara. A depășit pe linie continuă
Local
Un șofer în vârstă de 68 de ani din județul Alba a provocat un accident rutier grav pe DN66, în județul Hunedoara. În timp ce conducea un autoturism, din direcția Hațeg – Călan, a efectuat o depășire neregulamentară, a pătruns pe contrasens și a lovit frontal o altă mașină, condusă de un bărbat din Hațeg. În urma impactului, șoferul din Hațeg și o pasageră în vârstă de 64 de ani, aflată în autoturismul care a produs evenimentul rutier, au decedat. 

Miercuri, în jurul orei 16:30, un conducător auto în vârstă de 68 de ani, din județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN66, în afara localității Bretea Streiului, din direcția Hațeg – Călan, a efectuat o depășire neregulamentarp (peste marcajul longitudinal continuu), a pătruns pe contrasens, unde a tamponat frontal un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 33 de ani, din Hațeg.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto de 33 de ani și a unei pasagere în vârstă de 64 de ani, din județul Alba, aflată în autoturismul care a produs evenimentul rutier și rănirea conducătorului auto de 68 de ani.

Circulația rutieră a fost dirijată alternativ de polițiștii aflați la fața locului.

În cauză a fost întocmit dosar penal.
alba24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus