Stiri de ultima ora

FANFARA ”ARGEȘUL”, SPECTACOL LA SALA ”LUMINA”

FANFARA ”ARGEȘUL”, SPECTACOL LA SALA ”LUMINA”
Local
”Ai ascultat până acum Bolero-ul lui Maurice Ravel în interpretarea unei fanfare? Dar Besame Mucho ?

Cunoscută mai mult datorită participării la activitățile legate de sărbătorile naționale ori vizitele înalților demnitari sau oaspeți din străinătate, precum și ca fiind cea care dă startul marilor competiții și evenimente, Fanfara „Argeșul” combină tradiția muzicii militare de fanfară cu modernismul interpretării diferitelor stiluri muzicale (click pe imagine pentru detalii):

De-a lungul timpului, Fanfara a fost nelipsită din peisajul cultural – artistic al Argeșului, iar acum această orchestra de suflători a devenit o fanfară modernă, cu o structură flexibilă, care abordează diferite genuri muzicale: muzică de promenadă, muzică ușoară, folclor, muzică clasică”, transmite Biroul de presă al Consiliului Județean Argeș.

Fanfara este alcătuită din 24 de muzicieni profesioniști cu studii de specialitate și este coordonată de dirijorul Gheorghe Predoiu.

Biletele sunt disponibile la Casa de bilete a Centrului Cultural Județean Argeș, zilnic, în intervalul orar 9 – 15. Costul unui bilet este de 10 lei.
epitesti.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus