Stiri de ultima ora

Țepar prin metoda ”Îmbrățișarea”, din Hunedoara, prins în trafic în județul Alba

Țepar prin metoda ”Îmbrățișarea”, din Hunedoara, prins în trafic în județul Alba
Local
Un bărbat din județul Hunedoara, care furase un telefon prin metoda ”Îmbrățișarea”, a fost prins în trafic în județul Alba. Era căutat de polițiștii din Târnăveni.

Potrivit IPJ Mureș, joi, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni au fost sesizaţi de către un bărbat din localitate, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din oraș, o persoană necunoscută i-ar fi sustras un telefon mobil, din buzunarul hainei.

Reclamantul a fost abordat de un bărbat necunoscut, care l-a îmbrăţişat, moment în care i-ar fi sustras un telefon mobil din buzunarul hainei. Ulterior, acesta s-a urcat într-un autoturism și a plecat într-o direcție necunoscută.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târnăveni au demarat ancheta, iar bărbatul suspectat de comiterea furtului a fost oprit în trafic, pe raza judeţului Alba, în timp ce se deplasa cu autoturismul în cauză.

Este vorba despre un bărbat de 57 de ani, din judeţul Hunedoara. Polițiștii au găsit asupra sa și telefonul furat.

Bărbatul a fost reţinut de către poliţişti mureşeni, acţiunea fiind derulată cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.
alba24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus