Stiri de ultima ora

Deputatul Dănuț Andrușcă, mesaj de condoleanțe:

Deputatul Dănuț Andrușcă, mesaj de condoleanțe:
Local
Angajații Serviciului Permise și Înmatriculări din Neamț vor avea program normal de lucru vineri, 16 august- zi declarată nelucrătoare pentru bugetari (cu recuperarea programului) ca să unească ziua liberă de 15 august cu sfârşitul de săptămână. 

Decizia a fost luată prin ordin de prefect.

În vederea asigurării continuității funcționării corespunzătoare a instituției, a analizei programărilor efectuate de nemțeni pentru depunerea sau obținerea unor documentații, Daniela Soroceanu, prefectul județului,  prin Ordinul de Prefect nr. 311 din 13.08.2019, a stabilit ca salariații Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, ai Compartimentului informare, relații publice, secretariat și arhivă, ai Compartimentul gestionare acte administrative, petiții, audiențe, relații cu publicul și Biroul Apostilă să își desfășoare activitatea, vineri – 16 august a.c., conform programului de lucru normal, respectiv între orele 08.30 – 14.00, se arată într-un comunicat de presă emis de Instituția Prefectului Județului Neamț.

În aceste condiții, nemțenii sunt așteptați la sediile instituției pentru rezolvarea sau obținerea informațiilor necesare, conform solicitărilor acestora.
ziartarguneamt.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus