Stiri de ultima ora

Declarații Viorica Dăncilă la ieșirea de la Parlament: ”Plecăm cu datoria împlinită. Nu-mi reproșez nimic și rămân la șefia PSD”

Declarații Viorica Dăncilă la ieșirea de la Parlament: ”Plecăm cu datoria împlinită. Nu-mi reproșez nimic și rămân la șefia PSD”
Local
Viorica Dăncilă a făcut declarații la ieșirea din sala mare a Parlamentului. Aceasta și-a acuzat o serie de colegi de trădare și l-a somat pe președintele Iohannis să nominalizeze cât mai repede un nou prim-ministru.

”Moțiunea a trecut, toate partidele s-au unit pentru a trece această moțiune, au fost și reprezentanți ai PSD care au trădat. Plecăm cu datoria împlinită. Le doresc celorlalți să vină în plen cu o nouă formula guvernamentală” a spus Viorica Dăncilă la plecarea de la Parlament.

Aceasta a spus că își va continua cursa la prezidențiale și a adăugat că va rămâne președinte al partidului. Viorica Dăncilă a mai adăugat că nu își reproșează nimic și că le urează succes celor care vor prlua guvernarea. ”Vom vedea dacă for putea face mai mult, să facem comparații peste câteva luni” a mai spus ea.

”Îmi doresc ca președintele să numească cât mai repede un nou premier, chiar și azi… Sâmbătă vom avea lansarea candidatului PSD la prezidențiale.. Vom veni cu un program la prezidențiale” sunt alte câteva declarații ale acesteia.

Foto: Arhivă
alba24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus