Stiri de ultima ora

Decebal Făgădău: Liberalii pun în pericol căldura pentru sezonul rece. Au intrat în campanie electorală!

Decebal Făgădău: Liberalii pun în pericol căldura pentru sezonul rece. Au intrat în campanie electorală!

14 august 2019

Conform unui comunicat de presă, Organizația Municipală a Partidului Social Democrat Constanța condamnă votul consilierilor liberali, pe care îi acuză că au determinat pierderea sumei de 65 de milioane de euro, fonduri europene, de către orașul Constanța, bani destinați modernizării sistemului de termoficare, fapt care ar fi condus la diminuarea substanțială a costului gigacaloriei.

Proiectul supus astăzi la vot în ședința extraordinară a Consiliului Local viza aprobarea cumpărării rețelei de transport primar de la Electrocentrale Constanța, societate a Ministerului Energiei aflată în insolvență, cu suma de 2 milioane de lei, pentru a putea accesa proiecte cu fonduri structurale în valoare de 65 de milioane de euro.

“Avem termen până la sfârșitul lunii septembrie să depunem un proiect pentru accesarea fondurilor europene în vederea redimensionării și modernizării rețelei de transport a agentului termic. Important este să generăm soluții pentru comunitate, nu doar discuții sterile. Astăzi liberalii, pentru că nu au votat acest proiect, ne pun în pericol căldura pentru sezonul rece, penalizează constănțenii pentru că au intrat în campanie electorală. Sunt extrem de dezamăgit de modul în care consilierii locali PNL înțeleg să facă politică, în batjocură față de constănțeni. Voi reveni cu acest proiect pe ordinea de zi și voi invita la ședința Consiliului Local președinții de asociații de proprietari, să vedem dacă lor le convine să pierdem 65 de milioane de euro. Este incredibil ce au reușit să facă liberalii astăzi. Să ne facă să pierdem bani europeni și să fim amenințați că vom sta în frig la iarnă!” a declarat Decebal Făgădău, președintele Organizației Municipale a PSD Constanța.

Făgădău „remarcă ipocrizia Partidului Național Liberal care, în discursul electoral, reclamă lipsa atragerii de fonduri europene, în realitate, ei fiind cei care blochează proiectele majore care vizează dezvoltarea durabilă a municipiului”.
Constanteanul

Articole similare :
comments powered by Disqus