Stiri de ultima ora

Creșă și grădiniță la Alba Iulia în loc de ștrand, la Schit. Primăria vrea să le construiască prin parteneriat public-privat

Creșă și grădiniță la Alba Iulia în loc de ștrand, la Schit. Primăria vrea să le construiască prin parteneriat public-privat
Local
Primăria Alba Iulia a anunțat stadiul investiției anunțate pentru zona fostului ștrand de la Schit. Acum se are în vedere parteneriat public-privat pentru construirea unei creșe și a unei grădinițe, cu spații de joacă și activități pentru copii.

În acest sens, administrația locală a amintit că o companie din Alba Iulia este interesată să contribuie financiar.

În zona Schit (ștrand), se lucrează la studiul de urbanism, respectiv la documentația pentru actualizarea planului de urbanism al zonei pentru schimbarea destinației amplasamentului respectiv pentru grădiniță și creșă. Este în analiză posibilitatea dezvoltării acestui proiect printr-un parteneriat public-privat, în prezent existând un antreprenor interesat, au anunțat, miercuri, reprezentanții primăriei.

Reamintim că locația a fost obiectul mai multor proiecte de investiții, în ultimii 10 ani: de la propuneri de modernizare și redeschidere a ștrandului, la ”oază de liniște și relaxare” cu spații verzi, toate au rămas doar la stadiul de documentații și studii.
alba24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus