Stiri de ultima ora

Cererile pentru obținerea permiselor de acces în zona peninsulară se pot depune la ghișeele SPIT

Cererile pentru obținerea permiselor de acces în zona peninsulară se pot depune la ghișeele SPIT

15 martie 2019

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța informează cetățenii că începând de vineri, 15.03.2019, pot depune la ghișeele instituției cereri pentru obținerea permiselor de acces în zona peninsulară.

Noul Regulament de acces prevede ca zona peninsulară să fie separată în zone exclusiv pietonale și zone ocazional carosabile, iar accesul vehiculelor în interiorul zonei pietonale să se facă doar în baza unui permis.

Cererile completate și documentele aferente se pot depune la ghișeele următoarelor agenții fiscale, situate la adresele:

Permisele de acces sunt eliberate pentru: rezidenți persoane fizice, rezidenți persoane juridice, evenimente, aprovizionare, instituții publice, amenajări, furnizorii serviciilor de utilități publice, furnizorii serviciilor de catering, poștă sau curierat și transport valori, evenimente religioase, situații excepționale.

Mai multe detalii despre documentele necesare obținerii permiselor de acces puteți afla de pe site-ul instituției www.spit-ct.ro, secțiunea „Documente declarare”- „Permise acces zona peninsulară”.

Articole similare :
comments powered by Disqus