Stiri de ultima ora

CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ, DATĂ AFARĂ DIN TEATRUL ”DAVILA”

CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ, DATĂ AFARĂ DIN TEATRUL ”DAVILA”
Local
Campioană națională, dată afară din Teatrul „Davila”. Andreea Dragnea, balerina care alături de soțul său, Mihai Dragnea, a câștigat Campionatul Național de dans sportiv al României (foto), a fost dată astăzi afară din incinta Teatrului ”Alexandru Davila” din Pitești.

Potrivit informațiilor noastre, Andreea s-a prezentat astăzi la teatrul piteștean pentru a afla ce se întâmplă cu reintegrarea sa pe postul de balerină la ”Davila”, ce vine ca urmare a unei decizii a Tribunalului Argeș.

Citiți și: EXCLUSIV. ZI DECISIVĂ PENTRU IONICĂ. TRIBUNALUL ARGEȘ A HOTĂRÂT

Andreea Dragnea ar fi mers să își salute colegii care se aflau la repetiții. Ar fi fost ”întâmpinată” de Poghirc, managerul spunându-i că ”nu are voie să intre în teatru” până nu va fi angajată din nou. Conform surselor noastre, ulerior, balerina ar fi mers să discute subiectul reîncadării la Resurse Umane.

În acel moment, un paznic al teatrului ar fi venit și ar fi dat-o afară din incinta instituției pentru că așa ”i s-ar fi spus”.

Aminim că în aprilie 2019, campiona națională, după ce anterior fusese concediată de managerul Nicolae Poghirc. Andreea Dragnea a fost reprezentată de cunoscutul avocat Liviu Stancu, membru PRO România Argeș.

”Dispune reintegrarea contestatoarei pe postul avut anterior concedierii. Obligă intimatul să plătească contestatoarei o despăgubire egală cu salariul indexat, majorat şi actualizat şi celelalte drepturi de care ar fi beneficiat aceasta de la data concedierii până la reintegrarea efectivă”, este hotărârea instanței din data de 16 aprilie 2019.

Balerina avea încheiat cu teatrul un contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Totuși, a fost concediată. Mai multe amănunte, AICI .
epitesti.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus