Stiri de ultima ora

BILETE ȘI ABONAMENTE ONLINE LA CINEMA ”BUCUREȘTI” ȘI FILARMONICĂ

BILETE ȘI ABONAMENTE ONLINE LA CINEMA ”BUCUREȘTI” ȘI FILARMONICĂ
Local
Biletele pot fi procurate de pe site-ul www.bilete.ro, dar și de la casa de bilete a cinematografului, potrivit unui comunicat de presă.

Sâmbătă, 13 iulie, va rula filmul „Să înceapă jocul”, în regia lui Steven Spielberg, iar duminică, 14 iulie, „Voxlux”, cu Natalie Portman și Jude Law.

De asemenea, din septembrie, de pe același site (www.bilete.ro) pot fi achiziționate și biletele și abonamentele care vor fi puse în vânzare pentru prima parte a stagiunii a XIII -a a Filarmonicii Pitești.

Astfel, va fi posibilă vânzarea, cu titlu neexclusiv, în contul Filarmonicii, de bilete prin rețeaua bilete.ro (www.bilete.ro), cu opțiune de livrare prin curierat; prin casieriile proprii sau ale partenerilor bilete.ro (Poșta Română, magazinele Telekom/Germanos, Vodafone).

Vânzarea biletelor/abonamentelor în format fizic se va face prin intermediul sistemului de printare bilete al bilete.ro („sistem de ticketing”).

Vânzarea biletelor în format electronic (tipărite de către cumpărătorii clienți de bilete) se va face prin intermediul website-ului www.bilete.ro.
epitesti.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus