Stiri de ultima ora

(VIDEO) JALNIC LA PUBLITRANS! PLOUĂ ÎN AUTOBUZ

(VIDEO) JALNIC LA PUBLITRANS! PLOUĂ ÎN AUTOBUZ
Local
Vara, în autobuzele societății te sufoci din cauza căldurii ( imagini și amănunte, AICI) . Acum, însă, dacă vrei să circuli cu autobuzul, trebuie să îți iei umbrela. Imagini jalnice au fost surprinse de un călător al societății și postate pe un site de socializare.

Filmarea ar fi fost realizată, potrivit postării, astăzi, în jurul orei 13, într-un autobuz MAZ, pe linia 2.

Care a fost reacția societății de transport local de călători? După ce a cerut detalii, în spațiul public, despre ”incident”, Publitrans a precizat că autobuzele ”corespund din punct de vedere tehnic” și că problema ”se va remedia” (click pe imagini pentru mărire):

Corespund din punct de vedere tehnic? Domnule director Manuel Rotaru, probabil angajații dumneavoastră nu știu cum arată unele autobuze ale Publitrans, altfel nu ne explicăm răspunsul angajatului responsabil pe partea de comunicare online.

Lipsa de respect pe care Publitransul condus de Manuel Rotaru, instituție aflată în subordinea Primăriei lui Ionică, le-o arată piteștenilor este inadmisibilă.

Atât directorul Rotaru, cât și primarul Cornel Ionică tot promit că problemele se vor rezolva, că parcul de autobuze va fi îmbunătățit ori că stațiile Publitransului vor fi modernizate.

Articole similare :
comments powered by Disqus